Βόμβα: Ποια παίκτρια του Nomads χώρισε μετά τα… χαιδέματα στο Παλαουάν

Ποια παίκτρια του Nomads χώρισε;

Και εκεί που την βλέπαμε στις Φιλιππίνες να μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της, του οποίου την ταυτότητα δεν είχε αποκαλύψει ποτέ, ξαφνικά μαθαίνουμε πως κατά την επιστροφή της χώρισε!

Ο λόγος για τη Χριστίνα Κολέτσα η οποία πλέον είναι ξανά μόνη σύμφωνα με τη Real.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 που οδεύει προς το τέλος του και διαδραματίστηκε στο όμορφο νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων αποκάλυψε την είδηση στο φιλικό της περιβάλλον.

Η αυλαία στη σχέση της Κολέτσα με τον ψυχολόγο, έλαβε τέλος μόλις πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή, λίγες ημέρες αφότου επέστρεψε εκείνη από τις Φιλιππίνες από όπου αποχώρησε οικειοθελώς καθώς δεν άντεχε τις ίντριγκες και τις εντάσεις που δημιουργούνταν ανάμεσα στους παίκτες.

Σημειώνεται, πως ουκ ολίγες φορές – όπως σας είχαμε γράψει στο GossipLife.gr- είχαμε πιάσει περίεργα ενσταντανέ μεταξύ της Κολέτσα και του Αλεξάνδρου.

Το φλέγον ερώτημα όμως, είναι άλλο!

Πρόλαβε άραγε η Χριστίνα Κολέτσα να του φτιάξει το σούσι με την παραδοσιακή φιλιππινέζικη συνταγή, που πήρε από τους μάγειρες του Παλαουάν;