My Style Rocks: Επικές αντιδράσεις Ραμόνα στα σχόλια κριτών. Στράβωνε στόμα, σήκωνε φρύδια [video]

Τι είπε η Ραμόνα για τους κριτές του My Style Rocks; Με ποιον θα μπορούσε να είναι φίλη;

Η Ραμόνα Βλαντή είναι η νικήτρια του My style rocks και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στην εκπομπή ΕΔΩ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε στο παιχνίδι με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και απάντησε αν θα μπορούσε να είναι φίλη με τους κριτές.

Δείτε εδώ τι είπε για εκείνους:

Στα backstage του My style rocks μετά τον τελικό, η Ειρήνη Γκανιάτσου βρήκε τους κριτές οι οποίοι έκαναν δηλώσεις για την νίκη της Ραμόνας.

Στέλιος Κουδουνάρης

«Ο κόσμος ανέδειξε τη βασίλισσα της καρδιάς του και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η Ραμόνα είναι ένα κορίτσι που μας έδειξε πολύ δυνατές εικόνες. Εμένα μου δημιούργησε και πάρα πολλά νεύρα μέσα στο παιχνίδι, αλλά για να λέμε την αλήθεια είναι ένα κορίτσι που αγαπά πάρα πολύ τη μόδα. Μας έδειξε πολύ ωραίες εικόνες μόδας και νομίζω ότι της άξιζε όπως και σε όλα τα άλλα κορίτσια που ήταν απόψε στον τελικό.»

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«Της αξίζει της Ραμόνα. Με πολύ ιδιαίτερο στυλ, προσωπικότητα, άποψη, συγχαρητήρια, μπράβο της. Είναι δικαιωματικά η νικήτρια του παιχνιδιού.»

Χάρης Χριστόπουλος

«Ραμόνα super glitter, super νικήτρια. Η καρδούλα μου πήγαινε πιο πολύ στην ..,Χρυσοβαλάντου, που φορούσε το χρυσό, το χρυσό μου (Ιωάννα Τούνη). Επειδή ανακοινώθηκε πρώτη, φαντάστηκα ότι συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους. αλλά χάρηκα ιδιαίτερα και για τις δύο και το σημαντικότερο, φίλησα και αποχαιρέτησα όλα τα κορίτσια. γιατί δεν άξιζε η Βαϊνά;»

Οι αντιδράσεις της Ραμόνα του My style rocks την ώρα που παίζει το βίντεο είναι επικές: