Αδιανόητο με Σοφία- Σούλα Γκλάμορους: “Κ@ριόλ@ καλά έκανε η μάνα σου και…”

Σφοδρό διαδικτυακό «πόλεμο» δέχεται η Σοφία Λεοντίτση του My Style Rocks, με τα σχόλια να ξεπερνούν, πολλές φορές, τα όρια.

Όλα άρχισαν όταν η νεαρή μελαχρινή, που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά το gala της περασμένης Παρασκευής, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και «κατέβηκε» ο λογαριασμός Σούλα Γκλάμουρους, ο οποίος δημοσίευε αιχμηρά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού μόδας και ιδιαίτερα για την ίδια.

«Κ@ργ@@λ@ γιατί έκλεισες το ίνστα; Καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε και τώρα γέμισες ψυχολογικά», έγραψε στην Σοφία ένας εκ των followers της και εκείνη απάντησε μέσω των stories, με δύο μηνύματα.

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα πρόβατα που χάρη σε ένα προφίλ στέλνουν αυτού του είδους τα μηνύματα. Και γιατί; Για ένα παιχνίδι μόδας. Λυπάμαι πραγματικά όλους εσάς!», ανέφερε.

Μάλιστα, απέδωσε τις επιθέσεις σε οπαδούς της Σούλας Γκλάμουρους, γράφοντας σε δεύτερο μήνυμα: «ένα μεγάλο μπράβο στην σελίδα Σούλα Γκλαμορους για το έργο της.

Πριν κλείσει τον λογαριασμό της μέσα από στόρι της είχε πει σε όλους μπείτε στην βασικιά και κάντε της πόλεμο.

Και από τότε μέχρι σήμερα εκτός από τα αθώα ποντικάκια λαμβάνω και αυτά. Κατά τα άλλα… Είναι μια χιουμοριστική σελίδα που μόνο σκοπό έχει την ψυχαγωγία του κοινού. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά που συμβαίνουν τον 21ο αιώνα».

Θυμίζουμε πως, σε συνέντευξή της στο People, η Σοφία είχε εξομολογηθεί πως οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 4 ετών και η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι, εγκαταλείποντας την ίδια και τα αδέρφια της, που μεγάλωσαν με τον πατέρα τους.