Άσχημα νέα για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Δυστυχώς ανέβασε πυρετό και… Τι δήλωσαν γιατροί

Όταν ένας ασθενής είναι στην εντατική μπορεί να «απολαμβάνει» 24ωης παρακολούθησης όπως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αλλά δεν παύει κάθε στιγμή κάθε λεπτό να είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο.

Πόσο μάλλον ένας ασθενής με πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, συνεπεία τροχαίου.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταιες ώρες τόσο οι οικείοι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη αλλά και όλοι εμείς που παρακολουθούμε την περιπέτειά του και νοιαζόμαστε γι΄αυτόν «ανασάναμε» με χαρά.

Κι αυτό διότι ο παρουσιαστής «πέταξε» την μηχανική υποστήριξη που του είχαν τοποθετήσει οι γιατροί για την αναπνοή του και έδειχνε να επανέρχεται.

Όσα γράφονται ωστόσο και λέγονται πώς ο ασθενής επικοινωνεί με το περιβάλλον και επανήλθε είναι τουλάχιστον ΛΑΘΟΣ. Για να μην γράψω κάτι πιο βαρύ.

Ο Κωνσταντίνος είναι και θα παραμείνει για καιρό ακόμη σε καταστολή.

Οι πληροφορίες μου λένε πώς ανέβασε και την Κυριακή το μεσημέρι πυρετό και πώς οι γιατροί τον υποβάλλουν συνεχώς σε αξονικές τομογραφίες προκειμένου να διαπιστώσουν αν τα αιματώματα στο κεφάλι-και όχι το αιμάτωμα- υποχωρούν ή όχι.

Παράλληλα θα συνεχίσουν να μειώνουν την φαρμακευτική αγωγή για να δούν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Ο μεγάλος κίνδυνος-αυτός της απώλειας της ζωής- δεν έχει ακόμη «βγεί» απο την εξίσωση. Γι΄αυτό κι οι γιατροί είναι πολύ προσεκτικοί.

«Είναι κεφάλι» λένε…και θέλει μεγάλη προσοχή…