Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του. Εξελίξεις

Ποια η συγκλονιστική αφιέρωση στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη από τη σύζυγό του;

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και περίπου ένα μήνα δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με μηχανή.

Από τότε ο νοσηλεύεται και οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν πως και πως να συνέλθει.

Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη η οποία μέσα σε μια νύχτα είδα τη ζωή της να αλλάζει ριζικά και τον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της να βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Σχεδόν ένα μήνα μετά η Εβελίνα αφιέρωσε στον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Αγγελίδη ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου γράφοντας τους εξής στίχους:

«Έμεινα πίσω εκεί που με άφησες
Αυτή είναι η μεγάλη μου αλήθεια
Ζω γιατί κάποτε μ’ αγάπησες
Ζω γιατί κάποτε μ΄ αγάπησες
Από το χθες στο αύριο δεν πάω
Γυρνάνε πίσω τα ρολόγια μου
Μην αμφιβάλλεις πως θα σ’ αγαπάω
Όσο πατούν στη γη τα πόδια μου
Θα σ’ ΑΓΑΠΑΩ».

Σταθερή μεν, σοβαρή δε είναι η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ο παρουσιαστής παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και του παρουσιάστηκε λοίμωξη η οποία όμως ευτυχώς αντιμετωπίστηκε εγκαίρως, παρά το γεγονός ότι ανέβασε πυρετό.

Σύμφωνα με το Star την Παρασκευή, μετά το πρόβλημα της λοίμωξης το οποίο και ξεπεράστηκε, μπήκε στο χειρουργείο λόγω ενός σοβαρού κατάγματος που είχε στον αγκώνα του.

ε ό,τι αφορά τη μηχανική υποστήριξη, έχει αποσωληνωθεί, όμως παραμένει σε καταστολή καθώς οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να παραμείνει έτσι μέχρι η υγεία του να σημειώσει μεγαλύτερη βελτίωση.

Συνεχώς στο πλευρό του παραμένει η σύζυγός του και η αδελφή του, οι οποίες δέχονται αμέτρητα μηνύματα με ευχές για ταχεία ανάρρωση.