Γιώργος Λιάγκας αποκαθήλωση: Γιατί κόπηκε πραγματικά από τον ΑΝΤ1

Γιατί κόπηκε πραγματικά από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γιώργος Λιάγκας έπεσε και αυτή τη φορά έπεσε με θόρυβο, μετά την απόφαση του Antenna να «τελειώσει» το πολυδιαφημισμένο του «Late Night».

Αυτό με το οποίο ο Λιάγκας πίστεψε ότι θα πραγματοποιούσε το τηλεοπτικό του come back, μετά από μια περσινή σεζόν που δεν του πήγε καλά.

Μόνο που δεν υπολόγισε ένα πράγμα ο αξιόλογος δημοσιογράφος, που διαθέτει ικανότητες και αντανακλαστικά για την μικρή οθόνη.

Ότι η έπαρση δεν είναι ίδιον των καλών επαγγελματιών, που κάνουν την δουλειά τους χωρίς να ασχολούνται με τους άλλους, κι αυτό είναι τελικά κάτι που το πλήρωσε.

Οι ειρωνείες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το κρύο σαν πάγος χιούμορ του στα σόλο κομμάτια του σόου που μας άφησε ενεούς και οι επιθέσεις σε καλεσμένους -η Χριστίνα Κολέτσα τον άφησε σύξυλο και έφυγε- προκειμένου να πουν αυτά που ήθελε, δεν του βγήκαν τελικά σε καλό.

Το πολυδιαφημισμένο «Late Night» του με λίγες εξαιρέσεις αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων και σε αυτό δεν φταίει κανείς άλλος παρά το πρώτο βιολί της ορχήστρας.

Ο κύριος Λιάγκας καλό είναι να συνειδητοποιήσει ότι η έπαρση και το υφάκι που κουβάλαγε μόνο καλό δεν του έκαναν στην νυχτερινή του τηλεοπτική επιστροφή.

Το κόψιμό της ήταν μια σφαλιάρα στο υπέρ-εγώ του ικανού δημοσιογράφου που νόμιζε ότι μπορούσε να κάνει stand up comedy με τραγικούς μονόλογους και ένα χαζό ή ηλίθιο γέλιο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Αμ εκείνο το «Δεν κρίνω»; Το κοπάναγε στο τέλος, αφού είχε σχολιάσει αιχμηρά κάποιον, θέλοντας να δείξει ότι απλά μετέφερε μια άποψη και ότι αυτός δεν την υιοθετεί.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, τον έκριναν τελικά κάποιοι άλλοι και τον άφησαν μετεξεταστέο στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Μιας σεζόν που ξεκίνησε για τον ίδιο με μια υπερφίαλη οπτική σε ανθρώπους και καταστάσεις και τελείωσε με την αποκαθήλωσή του από το κανάλι.

Μια αποκαθήλωση που μακάρι να του κάνει καλό και να τον βοηθήσει να συνειδητοποιήσει ότι «καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια».

Μέχρι τότε του ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλή επάνοδο στα τηλεοπτικά δρώμενα.