“Δεν νιώθει” ο Λιάγκας: Η ψωνισμένη απάντηση για το κόψιμο του Late Night

Τι απάντησε για το κόψιμο του Late Night ο Γιώργος Λιάγκας;

Τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να βιώνει τον ”ξαφνικό θάνατο” από τον ΑΝΤ1, με το ”Late Night” να σταματά από το πρόγραμμα του καναλιού.

Το τέλος έρχεται λόγω της αλλαγής στρατηγικής του καναλιού του Αμαρουσίου η οποία επηρέασε τόσο τον Λιάγκα όσο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην περίπτωση του οποίου θα συμβεί ακριβώς το ίδιο, με το ”The 2Night Show” να διακόπτεται κι αυτό.

Ο Γιώργος από τη μεριά του, επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται μετά την είδηση του τέλους, απατώντας σε follower του στο Instagram η οποία εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός.

”Κρίμα για την εκπομπή, αλλά μην πτοείσαι. Καλή συνέχεια και στους άλλους στίβους”, του σχολίασε στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram γυναίκα ακόλουθός του με τον ίδιο να απαντά:

”Γιατί κρίμα, μία εκπομπή που πέτυχε, μπορεί να συνεχιστεί ανά πάσα στιγμή… το θέμα είναι να γίνονται καλές δουλειές που αφορούν τον κόσμο. Και αυτή ήταν τέτοια… Προς το παρόν πάμε γι’ άλλα”.

Λέτε να έχει ήδη κάτι άλλο στο μυαλό του ο Γιώργος;