Είδωλο: Ποιος ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του Master Chef που τους έκανε κ… Φαβορί [video]

Ποιος ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του Master Chef;

Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. Αν δεν βλέπεις το Master Chef λες και είσαι κολλημένος οπαδός ομάδας, αλλά απλώς για χαβαλέ, οφείλεις να βγάλεις το καπέλο σε έναν μικρό Θεό, που έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να τον κράζουν.

Οι χρήστες του Twitter βλέπουν τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη και βγάζουν αφρούς απ’ τα τιτιβίσματά τους, οι συμπαίκτες του το ίδιο, οι τηλεθεατές επίσης και όμως εκείνος το χαβά του.

Προκαλεί τους πάντες, κράζει δίχως αύριο και γενικά πάει να γίνει ο πρώτος παίκτης reality που θα κερδίσει, έχοντας τόσες αντιπάθειες.

«Έχει ξεπεράσει σε… δημοφιλία ακόμα και τη Βαλαβάνη!» γράφουν χαρακτηριστικά.

Και στο τελευταίο επεισόδιο, το είδωλο θύμισε κάτι από Άσπα Τσίνα στα καλύτερά της.

Πήρε φόρα, φόρα κατηφόρα και ανέβασε την πίεση εχθρών και φίλων στο 30.

Απολαύστε τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη στο νέο ρεσιτάλ του:

Εκτός παιχνιδιού είναι πλέον και επισήμως ο Κώστας Βάχος από το MasterChef.

Ωστόσο η συμπεριφορά του αντιπάλου του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη φαίνεται πως εξόργισε τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές.

Τι συνέβη

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και ο Κώστας Βάχος ήταν οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους ώστε να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της αρχηγού τους στην ομαδική δοκιμασία, Μάγια Τζουμούτια.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης δεν μίλησε και με τον πιο κομψό τρόπο για τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, αλλά και οι τηλεθεατές.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εγώ που αποδέχτηκα τις ευθύνες μου από χθες αποδέχομαι και τις ψήφους και πως άλλα άτομα που αποδέχθηκαν τις δικές τους ευθύνες δεν έγιναν δέκτες ψήφων. Θα ήταν και πιο δίκαιο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εγώ που είμαι επαγγελματίας να χρειάζεται να ανταγωνιστώ τον Βάχο, ο οποίος δεν είναι.

Και δεν θέλω να σε υποτιμήσω Βάχο, αλλά πραγματικά το έχω πει από την αρχή, όταν θα φύγω, όποτε φύγω, έχοντας δίπλα μου πίσω μου και μπροστά μου μάγειρες καλούς. Θέλω να διαγωνιστώ με καλούς ανθρώπους στην μαγειρική. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός, όμως έχεις ακόμα δουλειά. Το ξέρεις και ο ίδιος.

Το γνωρίζεις ότι έχεις δουλειά για να φτάσεις σε ένα επίπεδο μαγειρικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να παλέψω με τον Χρήστο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, άλλοι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τα όσα είπε λέγοντας πως τέτοια λόγια είναι μειονεκτικά, αλλά και μη αποδεκτά.

Εν τέλει, οι δύο παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές με τον Κώστα Βάχο να συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους και να αποχωρεί.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, με τα όσα προηγήθηκε έκανε έξω φρενών τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συμβάν στην επίσημη σελίδα του Master Chef στο Facebook.