Το τερμάτισε η Σπυροπούλου, Survivor: “Δηλαδή δεν μπορώ να πάρω μαζί μου το…”

Ποια η απορία της Σπυροπούλου λίγες ώρες πριν μπει στο Survivor;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Όλα Καλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η τραγουδίστρια συνάντησε την παρουσιάστρια λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2018. Όπως αποκάλυψε, η Κωνσταντίνα της έκανε αρκετές ερωτήσεις για το reality επιβίωσης. Ωστόσο, μια από αυτές προκάλεσε εντύπωση.

Η παρουσιάστρια ρώτησε αν θα μπορεί να έχει μαζί της… λιποζάν!

Χαρακτηριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ανέφερε:

«Την πέτυχα σε ένα κομμωτήριο που έφτιαχνα τα νύχια μου και μου είπε ότι μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά με μια αθωότητα και μια αφέλεια, όπως όλοι όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την τρέλα, αλλά δεν ξέρουμε που πάμε.

Με ρώτησε του τύπου τι είναι το πιο σκληρό. Που δηλαδή θα ζοριστώ; Της είπα ότι στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Εσένα μπορεί να σε ζορίσουν οι συνθήκες, το σανίδι, η πείνα. Η αλήθεια είναι ότι την πείνα σκεφτότανε. Το σανίδι και τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν την φοβίζουν.

Εντάξει η απορία της πιο πολύ ήταν αυτή η αίσθηση του άγνωστου. Και αυθόρμητα μου είπε «Δηλαδή λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω για τα χείλη μου για να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο;».

Κι εκεί γέλασα ας πούμε, έκλαψα από τα γέλια και λέω «Αχ, δεν έχει καταλάβει που πάει». Αυτό που την συμβούλεψα είναι «να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθόρμητη».