«Ταρανδίδου, είσαι σούργελο και λες μόνο μ@@@@…»: Επικό χώσιμο στη Στεφανίδου από Τσιάρτα [φωτο]

Πώς στόλισε την Τατιάνα Στεφανίδου ο Βασίλης Τσιάρτας;

Επίθεση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την παρουσία της ηθοποιού και stand up κωμικού Λίλας Σταμπούλογλου.

Αφορμή το σκετσάκι της πρώτης για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία, φορώντας παραδοσιακή μακεδονική γυναικεία στολή του Ρουμλουκιού.

Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά.

Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»