Απανωτές αλλαγές Survivor 2: Τι απίστευτο ανακοινώνει ο Τανιμανίδης απόψε. Νέοι παίκτες

Με ελικόπτερα προσγειώθηκαν Διάσημοι και Μαχητές στο στίβο μάχης του Survivor 2. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στον πόντο και η νίκη πήγε στους Μαχητές με 10-9 .

Ο Σάκης Τανιμανίδης δε σφύριξε μόνο τον πρώτο αγώνα αλλά κάλεσε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινώσει τις αλλαγές του φετινού «Survivor».

Πρώτη: θα υπάρχει ένα νέο έπαθλο, που θα ακολουθεί ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παικτών στην παραλία.

Δεύτερη: οι ατομικές ασυλίες δεν θα προκύπτουν μόνο από τον αγώνα της ατομικής ασυλίας. Ο πρώτος που θα κερδίζει ατομική ασυλία από την ηττημένη ομάδα θα είναι αυτός που θα έχει πάρει τις περισσότερες ατομικές νίκες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων των προηγούμενων ημερών.

Ο δεύτερος νικητής θα προκύπτει από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Τρίτη: θα μπουν στο παιχνίδι νέα πρόσωπα, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος θα αντικαθίσταται.

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η συναρπαστική συνέχεια, όπου οι «Διάσημοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους «Μαχητές».

Ποιες είναι οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν; Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι ομάδες στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση; Ποιο είναι το έπαθλο;