Έξαλλος ο Αρναούτογλου με την πρώη σύζυγο του Κατερίνα Κόκλα

Γιατί ο Αρναούτογλου έγινε έξαλλος με όσα είπε η πρώη σύζυγος του, Κατερίνα Κόκλα;

Πριν λίγες ημέρες η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και για το πως είναι τώρα οι σχέσεις τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη που έδωσε η πρώην σύζυγος του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, παρά μόνο αρκέστηκε να πει:

«Έχω ένα παιδί που το αγαπάμε πολύ. Ποτέ στη ζωή μου δεν θα πω τίποτα αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Όταν υπάρχει ένα παιδί θέλει μόνο αγάπη και θέλει κατανόηση. Οπότε δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία ούτε να σχολιάσω, ούτε να έλεγα κάτι αρνητικό για τη μητέρα του παιδιού μου. Ποτέ μα ποτέ!»

Εκτός όμως από την πρώην σύζυγό του μίλησε και για κάτι άλλο που τον εκνεύρισε πολύ και άφησε να εννοηθεί η Κατερίνα Κόκλα.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την συνεργάτιδα του στο ραδιόφωνο Νάνσυ Αντωνίου, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια!

Φανερά εκνευρισμένος μίλησε για αυτά τα δημοσιεύματα: «Με τη Νάνσυ είμαστε καμιά 15αριά χρόνια φίλοι. Η ζωή είναι λίγο παράξενη ως προς το τι δημιουργεί και τι φέρνει, έχει πάντοτε εκπλήξεις.

Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, απλά δεν γίνεται κάθε φορά να σχολιάζω οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου και να απαντάω σε όλα. Αν ποτέ νιώσω την ανάγκη να πω κάτι ή να σχολιάσω κάτι θα το κάνω. Πιστεύω ότι όλα θέλουν τη στιγμή τους»