#MasterChef Σελιμ, Ηλέκτρα, Κωνσταντίνος: Τραγική αποχώρηση. Οργή, στημένο [video]

Ποια η τραγική ομολογουμένως αποχώρηση από το Master Chef απόψε;

Από ότι φαίνεται οι φετινοί κριτές του Master Chef, έχουν βαλθεί να τρελάνουν με την κριτική τους, αλλά και με τις αποφάσεις τους παίκτες και κοινό.

Αποκορύφωμα το σημερινό επεισόδιο, που έπρεπε να κρίνουν τα πιάτα των Σελίμ, Ηλέκτρα και Κωνσταντίνου και να αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει από το Master Chef.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι, ότι καθ’όλη την διάρκεια του αγωνίσματος των 3 παικτών, οι κριτές για πρώτη φορά ήταν παρόντες σε ο,τι συνέβαινε.

Έβλεπαν πώς μαγείρευαν οι παίκτες, τι έκαναν καθώς και τη βοήθεια που έδιναν από τον εξώστη οι άλλοι παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, βλέποντας ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες βοηθούσαν σε όλα την Ηλέκτρα από το τι υλικά θα πάρει για να μαγειρέψει έως και το στήσιμο του πιάτου, έδιωξαν τον Σελίμ. Ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Οργή προκαλεί το γεγονός, ότι οι κριτές αφού ξεφτίλισαν στην κυριολεξία την Ηλέκτρα, μπροστά στον Σελίμ, λέγοντας της:

“Ηλέκτρα, εγώ κι εσύ, πάμε στην κουζίνα του MasterChef να μας ξανακάνεις το πιάτο. Χωρίς την βοήθεια κανενός…”, της είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς κι εκείνη πάγωσε.

“Ακόμα και το λάδι στο τέλος το έβαλε μετά από καθοδήγηση…”

“Αν δεν υπήρχε ο εξώστης θα έκανες τέτοιο πιάτο;” και ότι ήταν μια κινούμενη μαγειρική μαριονέτα, αποφάσισαν τελικά να αποχωρήσει ο Σελίμ.

«Θα είναι απώλεια», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Σελίμ, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε: «Ήδη μας έχει λείψει νομίζω».

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν το φετινό Master Chef στημένο παιχνίδι, αφού από την περασμένη αποχώρηση οι τηλεθεατές είχαν αρχίσει να απορούν με την παραμονή της Γωγώς μιας και όχι τόσο καλής μαγείρισσας εν αντιθέσει με τον Μάριο, που τελικά και αποχώρησε.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο: