#MasterChefGR Αποκλειστικό: Γωγώ ηθοποιός του κ@λου. Ποια απίστευτα ψέματα για πραγματική δουλειά [video]

Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη ζωή της Γωγώς Κωστάκη που προκάλεσε με τη συμπεριφορά της στο Master Chef;

Η Γωγώ Κωστάκη αποχώρησε από το Master Chef με πίκρα και μπινελίκια, ξεσπώντας προς πάσα κατεύθυνση. Σίγουρα δεν είναι δύκολο να καταλάβουμε προς τα που πήγαιναν οι βρισιές και σπόντες.

Όπως έχουμε ήδη γράψει στο GossipLife.gr, η Γωγώ αν και στην αρχή φαινόταν να κάνει παρέα με τον Τζώρτζη, τα πράγματα στο σπίτι άλλαξαν άρδην, από την στιγμή που ο τελευταίος έκανε πέρα την ξανθιά χαριτωμένη παίκτρια, λέγοντας ότι έχει αλλάξει και δεν αξίζει να βρίσκεται στο Master Chef.

Η 26χρονη Γωγώ από το Άργος έχασε από τον Τιμολέοντα με μικρή διαφορά, φτιάχνοντας τέσσερα από τα πέντε πιάτα που της ζητήθηκαν στη δοκιμασία. Η ίδια η Γωγώ έκανε λόγο για κλίκες που υπήρχαν, και για κόντρες που θα αναδυθούν μεταξύ των παικτών που μένουν

Όταν της ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα έβαλε τα κλάματα, ενώ αποχώρησε λέγοντας: “Μια πο@τανα, ένας πο@στης και μια άσχετη στο ίδιο δωμάτιο. Εγώ είμαι η άσχετη. Βρες τους άλλους δύο”. Το βίντεο παρακάτω:

Κάπου εδώ έρχεται το GossipLife.gr να ξεδιαλύνει τα πράγματα όσον αφορά τη Γωγώ Κωστάκη από το Άργος. Καθώς, σύμφωνα με έρευνα, η ξανθιά παίκτρια, που συνεχώς είναι εκνευρισμένη με όλους και με όλα, κρύβει πράγματα για τη ζωή της, ενώ για άλλα έχει πει μερικά ψέματα μπροστά στην κάμερα του Master Chef.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του GossipLife.gr, η Γωγώ δεν είναι σε καμία περίπτωση Πολιτικός Μηχανικός που διατυμπάνιζε συνεχώς στο Master Chef. Αντίθετα, σπουδάζει στο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο τμήμα πολιτικών δομικών έργων… Ναι καλά ακούσατε.

Δείτε το βίντεο στο 1:00:00:

Ωστόσο οι αποκαλύψεις του GossipLife.gr για τη Γωγώ του Master Chef δεν σταματούν εδώ. Το Γωγουλίνι λοιπόν ασχολείται και με το θέατρο, σπουδάζει παράλληλα σενάριο και υποκριτική. Ενώ γράφει ποιήματα και μικρά κείμενα-διηγήματα.

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε να ρωτήσουμε…μήπως όλα αυτά περί κλίκας των παικτών και τα κλάματα ήταν όλα ένα θέατρο, αφού η ίδια το κατέχει όλο αυτό;;; Μήπως είναι όλα ψέματα όπως ψέμα ήταν και οι σπουδές της, όπως ανέφερε και η ίδια;;;