Παντελής Παντελίδης: Γιατί ανοίγει ξανά φάκελος της υπόθεσης. Ποια καυτά ερωτήματα

Γιατί ανοίγει ξανά φάκελος της υπόθεσης του Παντελή Παντελίδης;

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, οι εξελίξεις εξακολουθούν να «τρέχουν» τόσο γύρω από το σκέλος που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα όσο στην κλοπή πνευματικού υλικού του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2016, ο φάκελος ανοίγει ξανά καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη ο οποίος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτιάσεις της οικογένειας του Παντελίδη.

Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας χωρίς αυτό να προδικάζει φυσικά αλλαγή του αποτελέσματος , προκειμένου να έχουν εξαντληθεί όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα και να υπάρχει στη διάθεση των Αρχών κάθε στοιχείο που μπορεί ν αποκαλύψει δίχως αμφιβολία τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Στην προσφυγή που σύμφωνα με την πηγή του Εφετείου , αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες , η πλευρά της οικογένειας φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

«Κλοπή» πνευματικού υλικού
Σε εξέλιξη βρίσκεται το ζήτημα της υποκλοπής ακυκλοφόρητων τραγουδιών και προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς του Παντελίδη.

Μάλιστα η έρευνα έχει προχωρήσει καθώς έχει κατατεθεί πρόταση εισαγγελέα για την υπόθεση και εκκρεμεί το σχετικό βούλευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία που θα οδηγήσουν σε περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης , η οποία έχει ξεκινήσει να ερευνάται και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη μήνυση καταγγελόταν πως άγνωστοι έχουν υποκλέψει ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις, έχουν χακάρει τις σελίδες του τραγουδιστή σε κοινωνικά δίκτυα και τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λογαριασμό στο You Τube από όπου εμφανίζεται ζημιά ύψους 200.000 ευρώ.