Power of Love, Νίκος Σπυριδαντωνάκης: Τεκνό ετών 45, δείτε τον με τα 4 παιδιά του [φωτο]

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης είναι από την Αθήνα (με καταγωγή από Κρήτη) και εργάζεται ως φωτιστής σε νυχτερινό μαγαζί.

Είναι ρομαντικός, είναι εγωιστής και του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ. Αν η σύντροφός του τον ακολουθούσε σε ένα flyboard, ίσως να την ερωτευόταν και λίγο περισσότερο. Αιτία χωρισμού για εκείνον είναι η ζήλια, η γκρίνια και η έλλειψη επικοινωνίας.

Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει η γυναίκα να προσέχει την εμφάνιση της.

Ο 45χρονος παίκτης ψάχνει να βρει τον έρωτα μέσα στο Power of Love. Δεν έχει κρατήσει κρυφό ότι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από δύο γάμους που τους έχει τεράστια αδυναμία. Μέσα στο παιχνίδι αποκάλυψε ότι πρωτίστως πήρε άδεια απ τα παιδιά αν συμφωνούν να συμμετάσχει στο ριάλιτι

Η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε κατά την είσοδο του στο παιχνίδι, τι είναι αυτό που ψάχνει και ο Νίκος της απάντησε: «Έναν έρωτα». Τα στοιχεία σε μια γυναίκα που μπορεί να τον κάνουν να την ερωτευτεί είναι όπως είπε: να ταιριάξει η χημεία τους και όχι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Τι κοιτάει πρώτα σε μια γυναίκα όταν τη δει (εξωτερικά); «Δεν επικεντρώνομαι κάπου συγκεκριμένα. Θέλω να είναι εμφανίσιμη σίγουρα, να βγάζει μια θετική αύρα και να με αγγίξει λίγο ψυχικά» είπε στην συνέντευξη του στη Μαρία Μπακοδήμου και συνεχίζει απαντώντας ποιο πιστεύει πως είναι το προσόν του για να τον ερωτευτεί μια γυναίκα λέγοντας «πάντως όχι η ομορφιά μου».

Δείτε φωτογραφίες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: