Αποκλειστικό με Ροδάνθη, Survivor: Ποιου γνωστού εφοπλιστή εγγονή. Πλοίο με όνομά της

Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις για τη Ροδάνθη του Survivor;

Ποιου γνωστού εφοπλιστή είναι εγγονή και έχει πλοίο με το όνομά της;

Κι όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του GossipLife, η Ροδάνθη του Survivor είναι εγγονή του πασίγνωστου εφοπλιστή Μάκη Αγούδημο.

Όπως φαίνεται ο γνωστός εφοπλιστής Αγούδημος έχει βγάλει σε ένα από τα πλοία του το όνομα της αγαπημένης του εγγονή “Ροδάνθη”.

Λίγα λόγια για την ζωή του εφοπλιστή Μάκη Αγούδημο

Αρχές δεκαετίας του ’90 και στο επιβατηγό «Ροδάνθη» του καπετάν Μάκη Αγούδημου, δεκάδες Φιλιππινέζοι δουλεύουν ώστε το πλοίο να είναι έτοιμο για το ταξίδι του σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Ο εφοπλιστής κάνει την εμφάνισή του με ένα τεράστιο πούρο στο στόμα, φορώντας πόλο μπλουζάκι και λευκό καλοσιδερωμένο παντελόνι.

Όταν κοιτάζοντας το ρολόι του αντιλαμβάνεται ότι η αναχώρηση του πλοίου θα καθυστερήσει, βάζει τις φωνές στους άτυχους Φιλιππινέζους εργάτες.

Τέλη Σεπτεμβρίου του 2009. Η εντυπωσιακή έπαυλη του καπετάν Μάκη στο Λαγονήσι, αυτή που γνώρισε δόξες και μεγαλεία όταν παντρεύτηκε η κόρη του Μιλένα, μοιάζει πλέον κι αυτή έρημη, όπως έμεινε ο κύριος Αγούδημος και η «σάπια» -κατά πολλούς-αυτοκρατορία του. Τα οχτώ καράβια του κατασχέθηκαν για χρέη.

Η επόμενη μέρα για τον Κεφαλλονίτη που έμπαινε κάποτε τσαμπουκαλεμένος σε γραφεία υπουργών δηλώνοντας οργισμένος «πλοιοκτήτης» δεν είναι απλά δύσκολη, είναι η χειρότερη της ζωής του…

Πέντε χρόνια μετά τη φυγή του στην χώρα των αγελάδων και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων -την Ελβετία- όσοι περίμεναν να δουν χτες το καπετάν Γεράσιμο Αγούδημο να δίνει το παρών στην εκδίκαση της έφεσής του κατά της πρωτόδικης απόφασης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλακή με αναστολή για χρέη στο ΝΑΤ, έφυγαν όπως ήρθαν.

Ο περίφημος «πλοιοκτήτης» επιβατηγών που έγραψαν ιστορία στο Αιγαίο, προτίμησε την ασφάλεια της πολυτελούς κατοικίας του στο μαγευτικό Λουγκάνο.