Rodeo – Περρής: Γιατί πραγματικά τον έκοψαν. Πάρτι Φουρθιώτη. Πώς αποχαιρέτησαν [video]

Δείτε πώς έκλεισε η τελευταία, εκπομπή του Rodeo και γιατί την έκοψαν.

Το Rodeo έφτασε στο τέλος, κάνοντας χαρούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη που είχε βρέθει στο στόχαστρο της εκπομπής του Βαγγέλη Περρή.

Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ έριξε αυλαία. O Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησαν σήμερα την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, κάτι που ήταν εντελώς ξαφνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης για τις αποφάσεις των υπευθύνων γύρω από το πρόγραμμα του σταθμού.

«Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά», ήταν το μήνυμα των συντελεστών στο τέλος της εκπομπής.

Δείτε στο βίντεο πώς έριξε αυλαία το Rodeo:

Γιατί κόπηκε το Rodeo

Η αλήθεια είναι οτι έχουμε συνολικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Εκτός από το Rodeo, και το ΕΔΩ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Μηλιόγλου ρίχνει και αυτό τίτλους τέλους την Παρασκευή.

Ο λόγος είναι οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και η έλευση του νέου ριάλιτι Power of Love.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, φαίνεται πως δύο προγράμματα θα μοιραστούν το νέο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων: το Power of Love με την Μαρία Μπακοδήμου και το ΕΔΩ Survivor με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τα δύο αυτά προγράμματα έχουν ήδη λιγότερη ώρα να διαχειριστούν από τη μετακίνηση του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ στις 19:45.

No tags