Απίστευτα «γαλλικά» Σαμαρά – Κωστέτσου: «Δε θέλω φερετζέ. Αυτός που είναι άντρας…» [video]

Δείτε την επεισοδιακή συνάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά με τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος ένωσαν τις πληθωρικές τους προσωπικότητες στον αέρα του «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό και… ακατάλληλο!

«Το αποφεύγουμε να πάμε μαζί σε εκπομπές γιατί τσακωνόμαστε γιατί λέει μιλάω συνέχεια και δεν τον αφήνω να μιλάει. Οπότε δεν μιλάω εγώ σήμερα» είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος και λίγες στιγμές αργότερα μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά έδωσαν μια γεύση από αυτό τον συνδυασμό αρκετά γερή…

«Την τελευταία φορά που πήγαμε στο Θέμο μαζί δεν με άφησε να βγάλω λέξη».

«Καλέ, παπ… λέει τώρα! Απλά ήμουν ωραιότερος και άφρισε» απάντησε ο Βασίλειος Κωστέτσος που άφησε τα «γαλλικά» του ελεύθερα στον αέρα της εκπομπής.

Λίγο αργότερα η κουβέντα θα ερχόταν στο μουστάκι που έχει λανσάρει ο Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και στα σχόλια που έχει ακούσει..

«Ήθελα να κάνω μια αλλαγή…Φυσικά ακούγονται διάφορα… Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει», έλεγε ο Τρύφωνας Σαμαράς όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος συμπλήρωσε:

«Είναι ο φερετζές του…»

«Σταμάτα! Δεν χρειάζομαι φερετζέ. Αυτός που είναι άντρας, είναι άντρας. Και άντρας είσαι στην συμπεριφορά σου και στη ντομπροσύνη σου, δεν είσαι αν θα αφήσεις μουστάκι ή για να καλυφθείς σε κάτι.»

«Μα για αυτό τους κοροϊδεύουν αυτούς. Δεν λέμε για εσένα…»

«Σε ξέρουμε τι είσαι…»

«Γιατί με έχεις πάρει;»

«Σε έχω αφήσει.»

https://www.youtube.com/watch?v=dU6y4Xi-T8k