#SundayLive: Πάγωσαν Μακρυπούλια-Μουτσινάς. Σοβαρό ατύχημα. Έπεσε το σκηνικό [video]

Δείτε το σοβαρό ατύχημα στο Sunday Live και τη στιγμή που άρχισε να γκρεμίζεται το σκηνικό.

Από την πρεμιέρα του Sunday Live δεν έλειπαν και τα απρόοπτα.

Δύο δίδυμες είχαν την… τύχη να παίξουν στη στήλη «δίδυμοι μπελάδες» για να κερδίσουν πλούσια δώρα, όμως η μία δεν στάθηκε τόσο τυχερή.

Η παραγωγή του Sunday Live τούς τοποθέτησε μικρόφωνα και ύστερα τις έδεσε σε δύο πολυθρόνες ώστε να παίξουν με ασφάλεια στο παιχνίδι. Οι καρέκλες άρχισαν να κινούνται χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, η ταχύτητα αυξανόταν. Αποτέλεσμα; Η μία κοπέλα εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα αφού φαίνεται ότι δεν την είχαν δέσει καλά στην πολυθρόνα.

Οι δύο παρουσιαστές «πάγωσαν» αρχικά αλλά προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν αυτό το απρόοπτο με ευαισθησία και χιούμορ, ενώ η κοπέλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και γελούσε ύστερα με το όλο συμβάν. Παρόλ΄ αυτά οι δύο κοπέλες κέρδισαν δώρα και έφυγαν χαρούμενες από την σκηνή του Sunday Live.

Δείτε το ατύχημα στο Sunday Live:

Λίγο αργότερα, μετά την ατυχία όπου η μία παίκτρια του Sunday Live έπεσε από την πολυθρόνα όπου έπαιζε και εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα, και δεύτερη άτυχη στιγμή έλαβε μέρος στην πρεμιέρα του σόου του ΑΝΤ1.

Την ώρα του «Δικαστηρίου» με τον Θανάση Αλευρά στον ρόλο του δικαστή, το σκηνικό πίσω από τον Νίκο Μουτσινά άρχισε να πέφτει. Ο Νίκος Μουτσινάς το κοιτούσε αμήχανα, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια με χιούμορ είπε: «Θα το πω και μάτι τι να κάνω!».

Δείτε το βίντεο με το απρόοπτο στο Sunday Live: