Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πρώτη φωτογραφία μετά τον χωρισμό. Τι ανέβασε [φωτο]

Ποια η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τον φημολογούμενο χωρισμό με τον Πάνο Βλάχο;

Αυτή είναι μια είδηση που δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε, ούτε φανταζόμασταν ότι θα γράψουμε ποτέ.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη «Μουρμούρα» ήταν μαζί και μάλιστα πριν από καιρό αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα και να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αμερική.

Στις γιορτές που πέρασαν οι δυο τους είχαν επιστρέψει εδώ και από τις αναρτήσεις τους έδιναν στον κόσμο να καταλάβει ότι περνούν πολύ καλά μαζί.

Σήμερα το πρωί όμως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Μάλιστα ο κόσμος παρατήρησε ότι ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram, και εδώ που τα λέμε αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι.

Έχουν αρκετό καιρό να εμφανιστούν μαζί ενώ σε πρόσφατη έξοδό του ο Πάνος Βλάχος ήταν μαζί με τη Maria Menounos και τον Δημήτρη Βλάχο και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έλειπε, γεγονός που φουντώνει ακόμα περισσότερο τις εν λόγω φήμες.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει η διαψεύσει την είδηση, και η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται πως αν μη τι άλλο η ψυχολογία της είναι πολύ καλή παρά τα όσα ακούγονται.

Μένει να δούμε λοιπόν αν ο χωρισμός τους είναι γεγονός ή απλώς μια ψευδής είδηση από αυτές που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο.