#DWTS4: Κατέρρευσε η Αραβανή με Μαρία Κορινθίου. Ποια γνωστή ηθοποιός αποχώρησε [video]

Γιατί ξέσπασε σε κλάμματα η Ευαγγελία Αραβανή με την Μαρία Κορινθίου στο Dancing with the Stars; Ποια γνωστή ηθοποιός αποχώρησε;

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να χορέψει στο DWTS το Halo της Beyonce, το οποίο έχει συνδυάσει με την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της γυναίκας! Είναι μια πολύ σκοτεινή πλευρά της γυναίκας που είναι ωραίο να τη μοιραζόμαστε. Και να ξέρουν αυτές οι γυναίκες που το έχουν περάσει ή που το περνάνε, ότι είναι εντάξει, ότι όλα περνάνε. Αν έχουν την οικογένειά τους, το περιβάλλον τους, όλα περνάνε», είπε η Μαρία Κορινθίου μετά την ολοκλήρωση της χορογραφίας της.

Σε εκείνο το σημείο, η Ευαγγελία Αραβανή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε την χορογραφία της Μαρίας Κορινθίου στο DWTS

Στο κομμάτι της αποχώρησης, εκτός DWTS βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και το κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το χορευτικό show του ΑΝΤ1.

«Θέλω να πω ότι πέρασα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο. Δεν θεωρώ τίποτα αυτονόητο, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά, κατά τη γνώμη μου.

Αυτά που μου δίδαξε τα έκανα, δεν έγινε κάποιο λάθος, δεν χάσαμε κάποιο βήμα. Αλλά επειδή παίζει πολύ ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Μπήκα σε μια ωραία διαδικασία, έφτιαξα το σώμα μου, έμαθα καινούργια πράγματα.

Και η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα, είμαι οκ και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ σε πράγματα που έκανα μέχρι να μπω», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η βαθμολογία των κριτών του DWTS…