#SurvivorGR: Ξέσπασε η Χατζίδου για Σπυροπούλου. Τα πέταξε όλα στο Down Town

Η Ελένη Χατζίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor 2018, φωτογραφήθηκε άκρως αποκαλυπτική για το περιοδικό Down Town.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα, φορώντας μόνο εντυπωσιακά κοσμήματα. Αυτό που συζητήθηκε όμως αρκετά, ήταν ο τίτλος του εξωφύλλου. Η τραγουδίστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως δεν θα έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Να σας θυμίσουμε πως οι δύο τους δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο reality επιβίωσης, ενώ η Ελένη δεν έκρυβε το ότι η συμπεριφορά της παρουσιάστριας την ενοχλούσε.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το εξώφυλλο του περιοδικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια ήταν ποικίλα.

Μια από τις διαδικτυακές της φίλες, δεν έκρυψε την ενόχληση της για τη δήλωση της τραγουδίστριας και έσπευσε να της γράψει: “Όταν πήγαινες όμως στην εκπομπή της, ήταν καλά; Αγκαλιές και φιλιά εκεί. Πόσο δήθεν είστε όλοι σε αυτό τον χώρο. Τα πέταξε όλα; Δεν άντεχες”!

Η Ελένη Χατζίδου ως γνωστό δεν “μασάει” τα λόγια της, γι’ αυτό και απάντησε στην εν λόγω κυρία σε έντονο ύφος: “Τι σχέση έχουν οι αγκαλιές και τα φιλιά με μια παρουσιάστρια που πάω στην εκπομπή της με το να την κάνω παρέα; Ή επειδή δεν θα την έκανα παρέα πάει να πει ότι τη μισώ; Ηρεμήστε”!

Φυσικά, απάντησε και για τη γυμνή φωτογράφηση: “Όσο για το ότι τα πέταξα όλα, άσε, γιατί με το ζόρι κρατιόμουν”!