Τρελό ξεκατίνιασμα Σαμπρίνα-Αρναούτη: Ναρκωτικά, Γονίδης, Παντελίδης και… μηνύσεις [φωτο]

Γιατί μαλωσαν δημόσια η Σαμπρίνα με τη Μίνα Αρναούτη;

Τι το ήθελε η Σαμπρίνα να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση Παντελίδη;

Δέχτηκε μια ανευ προηγουμένου επίθεση απο την Μίνα Αρναούτη, η οποία φαίνεται πώς το τελευταίο διάστημα έχει χάσει κάθε μέτρο.

Διαβάστε τον επίμαχο διάλογο Σαμπρίνας-Αρναούτη:

Σαμπρίνα: “Το αποτελεσμα ειναι μια ζωη να χαθει και η μια κοπελα να ταλαιπωρηθει και να κινδυνεψει επικινδυνα… Ποιος οδηγουσε ισως να μην το μαθουμε ποτε οποτε ας μην τσακωνσετε,, Αυτο που ειναι ομως τραγικο, ειναι οτι αν οδηγουσε ο Παντελης, που καποιοι ετσι λενε, τοτε ειναι τραγικη ανευθυνοτητα, που μπηκαν στο αυτοκινητο, επιτρεποντας σε εναν ανθρωπο που οι εξετασεις του εδειξαν οτι στο αιμα του κυλουσε οινοπνευμα μονο και ηταν λιωμα να οδηγησει…

Δεν εμπιστευεσαι να μπεις σε αυτοκινητο που οδηγει καποιος τοσο λιωμα..και ακομα χειροτερα που επετρεψαν στον Παντελη να οδηγησει σε αυτην την κατασταση..Οποτε να θυμαστε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε ΠΟΤΕ μαζι

Αρναούτη : «Εσυ οταν τα ειχες με τον αλλο λαικο τραγουδιστη και εκανε ναρκωτικα εμπαινες στο αμαξι του η οχι;;;; η μηπως δεν ηξερες ποτε εκανε χρηση; σε παρακαλω πολυ κανε μου την χαρη…..»

Σαμπρίνα: «δεν καταλαβαινω την επιθεση σου δεσποινις..επισης ποιον εννοεις? δεν ξερω κανεναν που να εκανε κατι τετοιο..θα ηθελες λοιπον να μας πεις?»

Σαμπρίνα: «Μινα λυπαμαι αληθινα για την φρασεολογια σου αλλα καλα θα κανεις να ζητησεις συγγνωμη για την συκοφαντια σου, αλλιως θα εχεις τρεξιματα με μηνυσεις…εκτος και αν τα ψεματα εγιναν πλεον συνηθεια για σενα!!!»

Αρναούτη: «Σαμπρινα μου γλυκια κανε οτι νομιζεις! Εβγαλες συμπερασμα κ αφησες εντυπωσεις χωρις να εισαι εκει! Εκανα το ιδιο!»

Ταυτόχρονα, κάτω από τα εν λόγω σχόλια, ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές της Μίνας Αρναούτη ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη Σαμπρίνα και τον Σταμάτη Γονίδη, οι οποίες δεν σχολιάστηκαν από καμία από τις δύο πλευρές!

Πάντως, ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν απειλές περί μηνύσεων, στο τέλος της συζήτησης φαίνεται πως τα βρήκαν αφού η συζήτηση έληξε με ανταλλαγή… ευχών!

Διαβάστε ποια η αλήθεια για σχέση Κωστόπουλου-Αρναούτη.