Γκαμπριέλα, Power of Love: ΣΚΑΙ, Sirina, Σειρηνάκης και… μοντάζ [video]

Τι δήλωσε η Γκαμπριέλα για την ταινία Sirina και ποια στάση θα κρατήσει ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός;

Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από ακατάλληλη ταινια Sirina που φέρεται να αποδίδεται στην Γκαμπριέλα του Power of Love.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Sirina φοράει μάσκα, ωστόσο κάποια από τα χαρακτηριστικά της είναι ακάλυπτα .

Τα δημοσιεύματα που συνοδεύουν τις επίμαχες φωτογραφίες αναφέρουν πως η όμορφη παίκτρια του ριάλιτι συνεργαζόταν ερασιτεχνικά με τον Δημήτρη Σειρηνάκη. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προέρχονται από την ταινία «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα (Greek amateur No61)».

Η όμορφη Γκαμπριέλα με τηλεφωνική παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν πρωταγωνιστεί η ίδια στην ταινία του Σειρηνάκη και ότι «οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι προϊόν μοντάζ».

Αν ανατρέξει κάποιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Sirina, μπορεί να δει τις ίδιες φωτογραφίες, αλλά και το trailer της συγκεκριμένης ταινίας και να καταλάβει αν πρόκειται ή όχι για προϊόν μοντάζ.

«Συγγενείς και φίλοι μου έστειλαν τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί. Βρήκα τον άνθρωπο που το ξεκίνησε όλο αυτό και με ενημέρωσε μέσω γραπτών μηνυμάτων πως ο ίδιος δημιουργεί χιουμοριστικά βίντεο με πρόσωπα της επικαιρότητας και μου ζήτησε συγγνώμη», υποστήριξε η Γκαμπριέλα και συνέχισε: «Να μου δείξουν και εμένα τις ταινίες και να αποδείξουν ότι είμαι εγώ».

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκάλυψε επίσης πως μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και το σκάνδαλο που ξέσπασε ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός ήρθαν σε επαφή μαζί της: «Ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός μου τόνισαν πως με πιστεύουν θα με στηρίξουν».

Δείτε όλα όσα είπε η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για την ταινία της Sirina: