#MasterChefGR Αποκλειστικό: Ποιοι παίκτες ζευγάρι βολτάρει κρυφά στο Κέντρο. Αποχώρησαν;

Ποιες οι απίστευτες εξελίξεις στο σπίτι του Master Chef;

Οι εκρήξεις στο Master Chef δε λένε να σταματήσουν, όσο περνούν οι ημέρες και το “ριάλιτι” δε λέει να φτάσει στο τέλος του, αφού οι επιστροφές παλιών παικτών που είχαν αποχωρήσει έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που επέστρεψαν στο Master Chef ήταν: Γωγώ Κωστάκη, Μάγκυ Ταμπακάκη και Βασίλης Χατζόπουλος και αυτό το γεγονός άλλαξε τα δεδομένα στο Master Chef.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του GossipLife.gr, τα επεισόδια του Master Chef, κοντεύουν να ολοκληρωθούν και όπως είναι λογικό πολλοί παίκτες που ήδη τους βλέπουμε μέσα, έχουν αποχωρήσει.

Όπως έχουμε γράψει στο GossipLife.gr, οι τελική εξάδα έχει ήδη διαμορφωθεί και οι παίκτες που θα διαγωνιστούν για τον τελικό είναι γνωστοί.

Τι γίνεται όμως με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Master Chef και εξακολουθούμε να τους βλέπουμε στο STAR;

Έγκυρες πηγές του GossipLife.gr, θέλουν 2 παίκτες που “παίζουν ακόμα στο Master Chef” να έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι και όχι μόνο αυτό…αλλά να έχουν σχέση και να βολτάρουν ανενόχλητα στο Μοναστηράκι.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζόπουλο και την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Κι όμως οι δυο πρώην παίκτες Master Chef, έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, έγιναν ζευγάρι και περνάνε όμορφα τις ώρες τους.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τα επεισόδια είναι πίσω και ακόμα οι τηλεθεατές δεν έχουν δει την αποχώρησή τους, τους κάνει να φυλάγονται από τα αδιάκριτα βλέμματα.