Η απόφαση του ALPHA για Μουρμούρα, Τατουάζ, Σόι, Έλα στη θέση μου

Τι αποφάσισε ο ALPHA για το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, το Τατουάζ, το Σόι μου και το Έλα στη θέση μου;

Η Μουρμούρα είναι ένα από τα παλαίοτερα πια σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει αλλάξει πολλές φορές μέρα και ώρα και έχει συζητηθεί πολλές φορές το κόψιμο του.

Ασπροπρόσωπο έβγαλαν τον ALPHA οι σειρές του και φέτος, με τα νούμερα της τηλεθέασης να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στην prime time.

Οι πρώτες αποφάσεις σχετικά με τη νέα σεζόν έχουν ληφθεί, με τις σειρές που κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές του καναλιού της Κάντζας να παίρνουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Μεγαλύτερη έκπληξη όλων, αποτελεί η απόφαση να συνεχιστεί η Μουρμούρα για 6η σεζόν παρά τις συνεχείς αλλαγές ημέρας και ώρας προβολής της.

Η τηλεθέαση μπορεί να μην είναι η ίδια με παλαιότερες χρονιές, το κοινό, όμως, μένει σταθερό στην προτίμησή του, μη απογοητεύοντας συντελεστές και κανάλι.

Αρχικά υπήρξαν σκέψεις για ολοκλήρωση της σειράς τον Ιούνιο, ωστόσο τα σχέδια μοιάζουν να έχουν αλλάξει λόγω φανερής ανάκαμψης ύστερα από μια μικρή «βουτιά».

Το πράσινο φως πήραν ακόμα οι σειρές «Το Τατουάζ» -που χτυπά στα ίσα το Survivor-, το «Σόι σου» αλλά και «Έλα στη θέση μου».

Τον Ιούνιο θα δοθεί το τελικό ok, ώστε να ανακοινωθούν και επίσημα οι νέοι κύκλοι.

Διαβάστε τα πάντα για τη Μουρμούρα στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα

Τι Πιστευεις;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.