Ανατροπή στο #SurvivorGR Spoiler: Ποιοι τελικά οι μεγάλοι νικητές. Δεν πίστευαν το σκορ [video]

Ποιοι τελικά οι μεγάλοι νικητές στο Survivor;

Οι παίκτες του Survivor αγωνίστηκαν ως… εθνική Ελλάδος στον χθεσινό αγώνα εναντίον των επίλεκτων της Τουρκίας για το «εσωτερικό πρωτάθλημα» του reality επιβίωσης.

Οι Έλληνες παίκτες πάλεψαν αλλά τελικά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με τελικό σκορ 10-9.

Οι παίκτες που έπαιξαν ήταν οι Μιχάλης Μουρούτσος, Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Τσίλης, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Κωνσταντίνος Τσεπάνης, Βιργινία Δικαιούλια και Όλγα Φαρμάκη.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρνητική εντύπωση προκάλεσε σχόλιο Τούρκου παίκτη που μετά από μία νίκη της Μελίνας -γύρισε στους συμπαίκτες του και είπε «θα το κερδίσουμε το παιχνίδι, ας τους αφήσουμε να χαρούν».

Το έπαθλο για την ομάδα της Τουρκίας ήταν ένα πλούσιο δείπνο.

Για τον πολύ καλό αγώνα, και η ελληνική ομάδα πήρε το… δικό της έπαθλο, καθώς όλοι οι παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές, έφαγαν από ένα σάντουιτς στις παραλίες τους.

Στις γυναίκες των Διασήμων το έπαθλο φαγητού

Λίγο αργότερα, Δαλάκα – Φαρμάκη επικράτησαν απέναντι στις Ντάρια και Ροδάνθη, με σκορ 5 – 3, στον αγώνα best of γυναικών.

Έτσι, οι Διάσημοι απόλαυσαν ένα γεύμα με κοτόπουλο, πουρέ και ψωμί.

Η πρώτη ελληνοτουρκική μάχη στο Survivor 2 κυριάρχησε στα σχόλια των χρηστών του Twitter.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/3) που προβλήθηκε από τον «ΣΚΑΪ» οι Έλληνες παίκτες του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης αντιμετώπισαν την ομάδα All Star των Τούρκων, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο χωρών.

Το αγώνισμα ήταν έντονο και παρά το προβάδισμα 9-5 των Τούρκων, η ελληνική… αποστολή έφτασε στην ισοφάριση 9-9 αλλά στο τελευταίο run δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Όμως, οι «μάχες» μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων του Survivor προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν με τον δικό τους, απολαυστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Ένας νέος συναρπαστικός αγώνας επάθλου επικοινωνίας έρχεται σήμερα, Τρίτη (20/03/2018) στο Survivor 2.

Οι γυναίκες του Survivor 2 αγωνίστηκαν για να απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με πουρέ και ψωμάκι. Δαλάκα και Φαρμάκη για τις Διάσημες, Ντάρια και Ροδάνθη για τις Μαχήτριες.

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές και η Ροδάνθη η… μοιραία παίκτρια που δεν κατάφερε να βοηθήσει της ομάδα της.

Έτσι η γκρίνια επανήλθε στην παραλία και πλέον στο στόχαστρο βρίσκεται η απόδοση της Ροδάνθης.

Στη συζήτηση που ακολουθεί η Ροδάνθη θα παραδεχθεί ότι εξαιτίας της χάθηκαν τα κοτόπουλα.

Όπως ακούγεται να λέει η Ντάρια: «Οι αντοχές της Ροδάνθης δεν είναι και οι καλύτερες από τις γυναίκες που έχουμε στην ομάδα».


Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη προσπαθούμε να σας έχουμε Πρώτοι και Σωστοί το spoiler της ημέρας. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Σήμερα η ομάδα που κερδίσει είναι οί Μαχητές. Σε λίγο και το τελικό σκορ 10-6.