#SurvivorGR Αποκλειστικό: Οι off camera προσβολές Ξένιας-Δαλάκα στον Ολυμπιονίκη Δρυμωνάκο. Έξαλλος Κρητικός

Ποιο το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Δαλάκα-Ξένια και Δρυμωνάκο;

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη “μονιασμένη” ομάδα των Διασήμων στο Survivor.

Την ώρα που τα κουτσομπολιά και τα μαχαιρώματα στην ψηφοφορία δίνουν και παίρνουν, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να ταράξει το κλίμα στο Άγιο Δομίνικο.

Στο προσκήνιο ξανά η Ξένια και η Κατερίνα Δαλάκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, πριν μπει στο στόχαστρο των δυο παικτριών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το… ντουέτο Δαλάκα-Ξένια φαίνεται πως είχε ρίξει τα βέλη του και στον Ολυμπιονίκη Γιάννη Δρυμωνάκο.

Όπως θα αποκαλύψουμε για ακόμη μια φορά εδώ στο GossipLife.gr, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πολύ πριν μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor η Ξένια και Κατερίνα Δαλάκα ως γνήσιες “υπερπαίκτριες” έκαναν τα στατιστικά των υπολοίπων παικτών.

Από τους υπολογισμούς τους φάνηκε πως ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών τους και έτσι επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ το… κουτσομπολιό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, οι δυο τους σχολίαζαν off camera τον Δρυμωνάκο επί λέξη:

“Ολυμπιονίκης Ολυμπιονίκης αλλά πολύ αδύναμος και ούτε σε αγωνίσματα που έχουν σχέση με νερό δεν τα καταφέρνει”.

Η συζήτηση φαίνεται πώς έπιασε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος τις έβαλε στη θέση τους. Ωστόσο, το περιστατικό έφτασε και στα αυτιά του Δρυμωνάκου, ο οποίος αποφάσισε με τον τρόπο του να αποστασιοποιηθεί, καθώς ο χαρακτήρας του δεν δείχνει άνθρωπο υπέρμαχο τους “ξεκατινιάσματος”.

Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση; Η πορεία θα δείξει…