Μεγάλο μυστικό Αντ1. Στεφανίδου, Κουτσελίνη και Λιάγκας υποψήφιοι για μια θέση

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του Αντ1 και για ποια θέση είναι υποψήφιοι Κουτσελίνη, Στεφανίδου και Λιάγκας;

Σε κάθε περίπτωση την επόμενη σεζόν το δίωρο 4 – 6 θα ενεργοποιηθεί στον ΑΝΤ1. Με καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Ένα infotainment μαγκαζίνο το οποίο θα κινείται στην λογική μιας λαϊκής ταμπλόϊντ εφημερίδας.

Δηλαδή πολιτικά, αστυνομικά και κοινωνικά θέματα που έχουν να κάνουν άμεσα με την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και light gossip μόνο όταν η επικαιρότητα το απαιτεί.

Αυτά στο πρώτο μέρος καθώς στο δεύτερο η εκπομπή θα στρέφεται σε αληθινές ιστορίες τόσο επώνυμων όσο και ανώνυμων ανθρώπων που βγάζουν είδηση.

Το συγκεκριμένο concept κάνει θραύση σε όλες τις χώρες της λατινικής αμερικής που που η μέχρι σήμερα εμπειρία έχει δείξει πως τα εκεί κοινά έχουν πολλές κοινές τηλεοπτικές συνήθειες με το Ελληνικό.

Στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών πέρα από την Ζήνα Κουτσελίνη και την Τατιάνα Στεφανίδου που είναι δεδομένο πως έχουν δεχθεί κρούση από τον ΑΝΤ1 προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα.

Σε κάθε περίπτωση, όποιος και να αναλάβει την ζώνη θα πλαισιώνεται από ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και όχι από παρουσιαστές β’ διαλογής, μοντέλα και λοιπές γλάστρες.

Στην δημιουργία μιας τέτοιου είδους εκπομπής διευκολύνει και το γεγονός πως άνοιξε το δυναμικό κοινό και από 15 – 44 έγινε 18 – 54. Και το κομμάτι τηλεθεατών 40 – 54 έχει δείξει πως αρέσκεται σε αυτού του είδους τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα για τον εαυτό της.