#PowerOfLovegr Η απόλυτη ξεφτίλα για Αθηνά Χρυσαντίδου: “Φτιάχνει ψεύτικα προφίλ για να…”

Ποια η νέα ενασχόληση της Αθηνάς Χρυσαντίδου;

Κάνει τα πάντα να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, ενίοτε με τις… σηκωμένες φούστες, άλλες φορές με την γκρίνια της και άλλες (πολύ περισσότερες) με τον μονίμως “τουρλωμένο” κ@λο της.

Όλα αυτά τα ταλέντα, τα έχει η 19χρονη (εντάξει, 20χρονη) Αθηνά Χρυσαντίδου του Power of Love.

Όπως θα σας πληροφορήσουμε εδώ στο GossipLife.gr, τις ώρες που η Αθηνά του Power of Love δεν “στήνεται” προκειμένου να υποδυθεί την wow! και υπερ-γαλαξιακή γυναικάρα, φαίνεται πως φτιάχνει ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram, οι οποίοι φυσικά και την αποθεώνουν.

Αν λάβει κανείς υπόψιν του τους αμέτρητους -δεν θα λέγαμε haters- απεγνωσμένους που παρακαλούν για την αποχώρησή της από το Power of Love (σ.σ. κι εμείς σύσσωμοι ανάμεσα σε αυτούς) θα καταλάβει πως τελικά η Αθηνά δεν έχει και τόσο μεγάλο φαν κλαμπ.

Θα μας πείτε “Μα πώς; Τόσα μηνύματα λαμβάνει καθημερινά”! Κι εδώ ερχόμαστε να σας δώσουμε την απάντηση μέσα από το GossipLife.gr.

Σύμφωνα λοιπόν, με έρευνα του GossipLife αλλά και απανωτές “καταγγελίες” των αναγνωστών μας, η Αθηνά Χρυσαντίδου (μέχρι προσφάτως Χρυσάντοβα) φτιάχνει λογαριασμούς στο instagram, μέσα από τους οποίους γράφει κολακευτικά σχόλια για την ίδια αλλά και άκρως ενθαρρυντικά για τη σχέση της με τον Δώρο.

Και κάπου εδώ, γελάμε!

Αν παρατηρήσετε κι εσείς λίγο καλύτερα, θα δείτε πως τα 9/10 θετικά σχόλια, που λαμβάνει η Αθηνά κάτω από τις φωτογραφίες της είναι από πολύ πρόσφατους λογαριασμούς, οι οποίοι πολλές φορές δεν έχουν καν φωτογραφία.

Τι να πει κανείς; Ανωριμότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης ή νεανικά λάθη; Μην ξεχνάμε πως… είναι μόλις 19!