Κικίλιας-Μπαλατσινού: Τέλος τα σενάρια. Ποιος ο σημαντικός λόγος που χώρισαν [video]

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια σχέση με μέλλον και σοβαρές προοπτικές. Η είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο, έπεσε σαν βόμβα το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, διαψεύδοντας κάθε προσδοκία.

Το γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό από την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ για την οποία ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην ελληνική αστυνομία. Ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε, λοιπόν, στο πατρικό του σπίτι λίγο καιρό μετά τη μετακόμισή του στο κέντρο της Αθήνας με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσαροπούλου μίλησε στο Happy Day για τον χωρισμό αυτόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η αιτία ήταν η διαφορετική πρoσέγγιση που είχαν οι δυο τους στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

Από τη μία, ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε να κάνει οικογένεια και από την άλλη η Τζένη Μπαλατσινού δεν επιθυμoύσε να γίνει ξανά μητέρα.

«Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού.

Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία.

Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά.

Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο.