Βόμβα με Γέροντα Παΐσιο: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι εγγονή του. Άφωνοι [φωτο]

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν εγγονή του Γέροντα Παΐσιου;

Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο Γέροντας Παΐσιος είχε μια από τις πιο σπουδαίες και γνωστές τραγουδίστριες εγγονή.

Εγγονή του Αγίου Παΐσιου είναι η ρεμπέτισσα Μαριώ. Η πληροφορία έπεσε χθες το πρωί σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, κάνοντας αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Μια παλιότερη συνέντευξή της, στην οποία η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είχε αφηγηθεί τη ζωή της όλη, έγινε αφορμή γι΄ αυτό.

“Είναι αλήθεια! Παππούς μου ήταν” δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα “Espresso” σε τηλεφωνική επικοινωνία της, ενώ εξέφρασε την απορία “πού το θυμηθήκατε τώρα αυτό;”.

Όπως σημείωσε εκ των υστέρων, είχε αναφερθεί δημοσίως στη συγγένειά τους μια φορά, πολύ παλιά, και “προφανώς τώρα κάποιοι το θυμήθηκαν πάλι, επειδή ο Παΐσιος έγινε άγιος πριν από λίγο καιρό” συμπέρανε.

Η Μαριώ έμαθε για τη συγγένεια που τη συνδέει με τη μεγάλη αυτή προσωπικότητα της Ορθοδοξίας μας πριν από περίπου δέκα χρόνια. “Δεν το ήξερα καν.

Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο” ανέφερε στην “Espresso”, συμπληρώνοντας ότι η εξ αίματος σχέση τους προέρχεται από την πλευρά της μητέρας της.