Κόντρα χωρίς τέλος: Τι απάντησε ο Παπανώτας στη Ραμόνα. Τη δίκασε

Τι απάντησε στη Ραμόνα Βλαντή ο Δημήτρης Παπανώτας;

Στη Ραμόνα Βλαντή τα έχωσε ο Δημήτρης Παπανώτας το μεσημέρι της Κυριακής, με τον δημοσιογράφο να μη μασάει τα λόγια του και σε ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στο Facebook, να αναφέρεται στην κόντρα του με τη νικήτρια του My Style Rocks, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Κάτι που άλλωστε αποκάλυψε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, η ίδια η Ραμόνα Βλαντή!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

«Στους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού ανόητους που τολμούν να εκτοξεύουν αντιρατσιστικές κορώνες εναντίον μου έχω να πω τα εξής:

Ήμουν αριστερός από μαθητής και εξακολουθώ να είμαι.

Ήμουν ο πρώτος παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήρα στην εκπομπή μου μία αλλοδαπή κοπέλα ως συμπαρουσιάστρια και μάλιστα μαύρη. Την Υβετ. 1994.

Με πρόταση δική μου και του Κώστα Φραγκολιά τη θέση της Ελένης Τσολακη, όταν αποχώρησε από το happy day, κατέλαβε μια Ιταλίδα.

Το να είσαι από μια άλλη χώρα και το να έχεις παιδιά δε σημαίνει ότι είσαι ότι δηλώνεις. Πχ. αυθεντία στη μόδα. Ούτε ότι ΠΡΈΠΕΙ να αρέσεις σε όλους.

Και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μπορείς να υβρίζεις και μάλιστα γραπτώς όποιον σου καπνίσει.

Ή αγαπημένη σας κυρία, απαξιώ και το όνομά της να πω, με χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της, “άδειο τενεκέ “!!!!

Χθες από τηλεοράσεως ισχυρίστηκε ότι δεν μπορώ καν να υπάρχω!!!! Γιατί λέει είμαστε στο 2018!!! Ήρθανε δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε κι εμείς οικογένεια και ανήλικα σε αυτήν. Δε φυτρώσαμε. Ας το εξηγήσει κάποιος στην… ειδική επί της μόδας για την οποία όλος ο χρόνος είναι μια τρελή αποκριά… Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που παραθέτω.

Ευχαριστώ».