Έξαλλη Ραμόνα: Γιατί κάνει αγωγή στον Παπανώτα. Αποχώρησε από τη Σταμάτη [video]

Γιατί κάνει αγωγή στον Παπανώτα η Ραμόνα;

Αγωγή ετοιμάζεται να καταθέσει η Ραμόνα Βλαντή στον Δημήτρη Παπανώτα, μετά τα προσβλητικά σχόλια που έκανε εναντίον της από την εκπομπή Happy Day τού Αlpha.

«Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι, σε κανέναν! Σε κανέναν! Φυσικά και θα κινηθώ νομικά», είπε η Ραμόνα στη Σάσα Σταμάτη, στην εκπομπή oo la la.

«Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στεναχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν.

Δεν έχω να συζητήσω κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε με το κανάλι, ούτε με κανέναν. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ.

Ελπίζω τα παιδιά μου να μην ακούσουν κάτι. Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, όπως πρέπει να γίνει. Και να μην είχα παιδιά, το ίδιο πράγμα θα έκανα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είχε ειρωνευτεί την καταγωγή της από τη Ρουμανία, λέγοντας ότι δεν θα μας μάθει μόδα κάποια από την Τρανσυλβανία.

Η Ραμόνα είχε απαντήσει καυστικά «δεν γνωρζίω τον κύριο» και είχε προσθέσει απαξιωτικά «ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος».

Η συνέχεια ήρθε από τον Παπανώτα, που την αποκάλεσε συγκεκαλυμένα «τσόκαρο», τη χαρακτήρισε «οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου που δήθεν κάνει μόδα» και πρόσθεσε:

«Πού να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ, δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κωλ…μπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού… Για να μην με ξέρει, μάλλον συχνάζουμε κάπου αλλού».

Δείτε πώς απάντησε η Ραμόνα στη Σάσα Σταμάτη και πώς έφυγε εκνευρισμένη: