Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, Power of Love: “Με απείλησε η παραγωγή του ΣΚΑΙ. Ντροπή σου…”

Τα πάνω κάτω θα φέρουν οι καταγγελίες της παίκτριας Γκαμπριέλα Τσολάκοβα απο το Power of Love που μιλά για απειλές και όχι μόνο!

Το Power of love είναι ένα από τα ριάλιτι που από την πρώτη ημέρα της προβολής του, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς κάθε βδομάδα, όλα και κάτι συμβαίνει…

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον βρίσκεται εκτός του σπιτιού της… αγάπης, με την πρώην παίκτρια Γκαμπριέλα Τσολάκοβα να μιλά για απειλές και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα έγραψε η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για το Power of Love σε μια φωτογραφία της στο Instragram:

“Ντροπή του Παναγιώτη που καλύπτει την 40άρα και δεν λέει οτι μας έκαναν πρόβλημα πρόβλημα όταν την ψήφισε όλη η παραγωγή, την είχαν σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, ενώ έφυγε και καλά και μας είπε να πούμε ότι ήταν Ντουμπάι. Έβριζε εμένα και την Στέλλα μπας και μας διώξουν και μπει το φίδι άντε με τον Τούρκο”.

Η πρώην παίκτρια Γκαμπριέλα Τσολάκοβα όμως του ριάλιτι Power of Love δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού αργότερα ξαναέγραψε στα social media της ότι την εκβιάζει η παραγωγή να κατεβάζει το ποστ της αλλιώς θα αποκαλύψουν ότι έπαιζε σε ερωτική ταινία.

Η ίδια έγραψε σε δεύτερο ποστ:

“Δυστυχώς με πήραν και με εκβιάζουν από την παραγωγή ότι έπρεπε να κατεβάσω τον ποστ της Άννας λέει, αλλιώς θα πουν ότι σχετίζομαι με πορνό βίντεο, και κλαίω με την προπαγάνδα!”

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξεκατίνιασμα της Γκαμπριέλα με τον Δώρο Παναγίδη για το Power of Love.