Μέγκαν Μαρκλ: Ο πρώτος της γάμος στη Τζαμάικα. Νυφικό, διαζύγιο, γιατί χώρισε [φωτο]

Τι συνέβη στον πρώτο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ, με τι νυφικό παντρεύτηκε και γιατί χώρισε;

Η Μέγκαν Μαρκλ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τον πρώτο της γάμο, καθώς η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε το 2011 τον παραγωγό ταινιών, Τρέβορ Ένγκελσον. Την ίδια χρονιά, δηλαδή, που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο της γάμο ήταν ένα λευκό στράπλες μακρύ φόρεμα με οδοντωτό πέτο σε μπόχο στυλ. Η λαμπερή ζώνη με στρας ήταν η μόνη εντυπωσιακή λεπτομέρεια του, κατά τ’ άλλα, απλού φορέματος.

Το γαμήλιο φόρεμα ταίριαζε με τη γενικότερη χαλαρή ατμόσφαιρα του γάμου στο σύνολό του, καθώς έμοιαζε περισσότερο με ένα beach party. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο τότε καλός της επέλεξαν την Τζαμάικα ως τοποθεσία του γάμου τους, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον φαντασμαγορικό βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, που θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης.

Η Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο της γάμο το 2011

Καλεσμένοι ήταν μόλις 102 άτομα και ο γάμος διήρκεσε τέσσερις ημέρες, ενώ στο γάμο της με τον Χάρι ο αριθμός των καλεσμένων υπολογίζεται στους 800 και το μυστήριο μαζί με την δεξίωση θα ολοκληρωθούν την ίδια μέρα.

Μέγκαν Μαρκλ και Τρέβορ Ένγλεσεον – Βιογραφικό

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες από Αφροαμερικανίδα μητέρα και Αμερικανό πατέρα, γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο το 2004. Έξι χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν και το 2011 αποφάσισαν να παντρευτούν.

Τον Αύγουστο του 2013, έπειτα από 9 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του, δηλώνοντας ως αιτία του χωρισμού «ασυμβίβαστες διαφορές».

Γιατί χώρισε η Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση τους αντιμετώπισε δυσκολίες, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δούλευε στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο, όπου γυρίζεται το νομικό δράμα Suits, ενώ ο Τρέβορ ζούσε στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ποιος αποκάλεσε “τσόλι” τη Μέγκαν Μαρκλ στον αέρα του ΣΚΑΙ.