Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν κάλεσαν την Πίπα Μίντλετον στον γάμο [φωτο]

Γιατί δεν κάλεσαν την Πίπα Μίντλετον στον γάμο τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Αυτός ο γάμος θα μείνει μια για πάντα στην ιστορία για τα πάντα. Μετά το φιάσκο με τον πατέρα της, όλα του γάμου δύσκολα για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Η λίστα με τους καλεσμένους στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται να ανάψει νέες φωτιές. Τη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η απουσία της Πίπα Μίντλετον.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που η Πίπα Μίντλετον έμεινε χωρίς πρόσκληση στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ;

Θα χρειαστεί να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Τότε που η Πίπα Μίντλετον είχε καταφέρει να την επισκιάσει με το φόρεμά της και οι φήμες είχαν οργιάσει για ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η χημεία τους άλλωστε είχε βάλει φωτιά στα δημοσιεύματα.

Θα μπορούσαν αυτοί οι δύο να είναι οι λόγοι που την κράτησαν εκτός του γάμου του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η αλήθεια είναι πως και στον δικό της γάμο με τον Jame Matthews τον περασμένο Μάιο, η Πίπα Μίντλετον κάλεσε μόνο τον πρίγκιπα Χάρι. Και τον συνόδευσε ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επισκιάσει τη μεγάλη της μέρα από τη στιγμή που όλα τα media στον πλανήτη περίμεναν να απαθανατίσουν μαζί το πιο καυτό ζευγάρι.

Τι συμβαίνει με πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Πίπα Μίντλετον;

Και ακόμα και αν οι φήμες ήθελαν να έχει καλέσει τη Μέγκαν Μαρκλ στη δεξίωση μετά, ποτέ δεν τους είδαμε να ποζάρουν όλοι μαζί.

Τι και αν η Πίπα είναι ουσιαστικά οικογένεια. Έμεινε εκτός των καλεσμένων του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπάρχουν ακόμα και φήμες για καβγάδες και ζήλεια με μήλο της έριδος την Κέιτ Μίντλετον. Δεν είδαμε ποτέ τη Μέγκαν Μαρκλ άλλωστε στον γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Φέρεται μάλιστα να της είπαν ότι έπρεπε να μη φορέσει οτιδήποτε παρόμοιο με την Κέιτ ή την Πίπα Μίντλετον. Έπρεπε να περιμένει να διαλέξει η Κέιτ Μίντλετον τι θα βάλει για να μη μαλώσουν. Στο τέλος όμως η Μέγκαν Μαρκλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στον γάμο.

Σπάνια μάλιστα έχουμε δει ποτέ μαζί την Πίπα Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ. Υπάρχουν πολλοί βέβαια που έχουν παρατηρήσει την ομοιότητα στα χαρακτηριστικά των δύο γυναικών. Και πολλές φορές μάλιστα φαίνονται… δίδυμες.

Δείτε πώς ήταν η Κυριακή Τσανικίδη από το Power of love πριν τις πλαστικές.