Απίστευτο: Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής παντρεύεται 2 γυναίκες ταυτόχρονα

«Να το πάρεις το κορίτσι» λέει ένα τραγούδι αλλά για τον Ροναλντίνιο ταιριάζει καλύτερα το «να τα πάρεις τα κορίτσια».

Ο πρώην μάγος του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο, παίχτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμαίν, θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου όχι μια αλλά δυο φορές με διαφορετικές γυναίκες στην ίδια τελετή.

Η Priscilla Coelho και η Beatriz Souza συζούν μαζί με τον Ροναλντίνιο από το Δεκέμβριο στην πολυτελή του έπαυλη αξίας 6.000.000 ευρώ στο Ρίο.

Τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά μεταξύ τους και με τον Ροναλντίνιο, ακόμη καλύτερα. Τον φροντίζουν, τον ταίζουν τον κάνουν μπάνιο μαζί και ο πρώην ποδοσφαιριστής ζει σε έναν επίγειο ονειρικό παράδεισο.

Και μπορεί να συζούν από τον δεκέμβριο αλλά με την Priscilla ο Ροναλντίνιο έχει σχέση από το 2016 και με την Beatriz πολύ νωρίτερα. Και κάθε μήνα για να κάνουν τα ψώνια τους και να μην τους λείψει κάτι, τους δίνει επίδομα 1800 ευρώ στην καθεμία.

Ο Ροναλντίνιο δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια από τις δυο. Στα ταξίδια του, όταν επιστρέφει τους φέρνει τα ίδα ρούχα, τα ίδια κοσμήματα και τα ίδια δώρα. Μάλιστα ο πρώην καλύτερος παίκτης παγκοσμίως, όταν έκανε την πρόταση γάμου, έδωσε και στις δυο από ένα όμοιο τεράστιο μονόπτερο.

Και οι δυο κοπέλες είναι από το Belo Horizonte, την πόλη όπου ο ποδοσφαιριστής έπαιξε με τον Atletico Mineiro, οδηγώντας τον σύλλογο στον πρώτο τίτλο του Copa Libertadores το 2012.

Η τελετή του γάμου του Ροναλντίνιο θα είναι κλειστή και θα γίνει στην έπαυλη της Santa Monica, στην περιοχή Barra da Tijuca στο Ρίο, όπου ο Ροναλντίνιο ζει από το 2015.

Πάντως μετά την ανακοίνωση του διπλού γάμου, το κεντροδεξιό κόμμα PRB, με το οποίο πολιτεύεται ένας άλλος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Ρομάριο και με το οποίο θα κατέβαινε ο Ροναλντίνιο, δείχνει διαστακτικό στην κάθοδο του αφού πράξεις σαν αυτές δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του.