#SurvivorGR: Αποκάλυψη βόμβα Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου για συμπαίκτες. «Μου άσκησαν βία…» [video]

Ποιες οι αποκαλύψεις του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου για τους συμπαίκτες του στο Survivor;

Ήταν μία από τις προσωπικότητες του Survivor 2 που ξεχώρισαν με τον χαρακτήρα αλλά και λόγω των έντονων αντιπαραθέσεων που είχε με συμπαίκτες του.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε για όλους και για όλα. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη σχέση που είχε με την Εύη Σαλταφερίδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στο ξενοδοχείο δεν έγινε κάτι με την Εύη, γενικά. Η Εύη είναι ένας άνθρωπος που δεν πλησιάζεται καθόλου. Και ο λόγος ήταν ότι πίστευε πραγματικά ότι ίσως έμπαινε στην ομάδα των Μαχητών.

Είχε κάνει προετοιμασία, ήταν να μπει και πέρυσι στο παιχνίδι… Μου είχε πει ποιους παίκτες είχε συναντήσει, ότι είχε επαφές πάρα πολύ μεγάλες, εννοώ με όλους και καθημερινές. Και πρώην παίκτες, αλλά και με παίκτες που είναι μέσα τώρα, πριν μπουν».

«Είχε γνωριστεί ειδικά με όλους τους Θεσσαλονικείς. Φρόντισε αυτές τις επαφές να τις ενισχύσει μαθαίνοντας συγκεκριμένα πράγματα γι’ αυτούς και βλέποντας στα social τι ανταπόκριση είχαν. Αυτά μου τα είπε η Εύη.

Το θέμα με την Εύη είναι ότι είχε ένα στυλ αυταρχικό, το οποίο δεν βοηθάει στην επικοινωνία. Δεν ήθελε να μιλάμε γιατί επειδή θα ήμασταν στην ίδια ομάδα, ήθελε τον πρώτο παίκτη που θα βρει μπόσικο, να μπορέσει να μιλήσει στους υπόλοιπους, από τη στιγμή που έμαθε πράγματα για μένα, σου λέει “αυτός είναι εύκολος στόχος”», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατήγγειλε ότι δέχθηκε πόλεμο από κάποιους ανθρώπους της ομάδας του:

«Υπήρχε μια παρέα ανθρώπων που για κάποιο λόγο με είχε σε απόσταση. Για κάποιο λόγο δεν ήθελε να τερματίσω σε αυτή τη μάχη. Δεν το ήθελαν και φαινόταν σε όλες τις στιγμές. Με ψυχολογικό πόλεμο, με λεκτικό πόλεμο. Με κάποια πράγματα τα οποία σε μένα εξασκούσαν βία».