#PowerofLoveGR Αποκλειστικό, Άννα Λορένη: Το ψέμα για visa, παραμόρφωση, Παναγιώτης-θύμα. Όλη η αλήθεια

Ποια η αλήθεια για την αποχώρηση της Άννας Λορένη από το Power of Love;

Κρατιόμαστε, κρατιόμαστε, για να μη χαλάσουμε την… συγκινητική αποχώρηση της Άννας Λορένη από το Power of Love, αλλά μέχρι ένα σημείο φίλοι μου.

Όπως είδατε – αλλά φυσικά δεν πιστέψατε- η Άννα Λορένη αποχώρησε μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα από το Power of Love, αφήνοντας πίσω φίλους και μεγάλο έπαθλο, καθώς είχε πολύ σοβαρές υποχρεώσεις στο Ντουμπάι.

Α! Ναι! Και το ταίρι της, Παναγιώτη Θεόφιλο.

Όπως δήλωσε η Άννα Λορένη κατά την αποχώρησή της από το σπίτι του Power of Love, η visa της έληξε και έπρεπε να επιστρέψει στο Ντουμπάι για να την ανανεώσει.

Προσέθεσε βέβαια και πως η εταιρεία στην οποία εργάζεται “τρώει” πρόστιμο όσο καιρό η ίδια λείπει από τη δουλειά της! Εδώ γελάμε…

Μετά λοιπόν από όλα αυτά τα “ύποπτα” που έλεγε η Άννα Λορένη για να δικαιολογήσει την αποχώρησή της, εύλογα γεμίσαμε -εδώ στο GossipLife.gr- καχύποπτες σκέψεις.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικά από το GossipLife.gr, η Άννα Λορένη δεν έφυγε από το παιχνίδι λόγω visa αλλά οι πραγματικοί λόγοι δεν μπορούσαν να βγουν στον αέρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως ψάξαμε και ενημερωθήκαμε στο GossipLife.gr, η visa μπορεί να ανανεωθεί μέσω προξενείου ή στη χειρότερη περίπτωση, η Άννα Λορένη θα μπορούσε να επισκεφθεί το Ντουμπάι κάποιο από τα Σαββατοκύριακα που είχε ρεπό.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη αργία της Κυριακής για το Ντουμπάι, είναι η Παρασκευή.

Πέρα από αυτό, ποιος δεν θυμάται -σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, θα σας το θυμίσουμε εμείς εδώ, στο GossipLife.gr- την Άννα Λορένη στην αρχή των επεισοδίων να λέει πως έφυγε από το Ντουμπάι και είναι καιρό στην Ελλάδα γιατί θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο;

Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με το κακό θέατρο της Άννας Λορένη και του Παναγιώτη Θεόφιλου στο επεισόδιο αποχώρησης μας γέμισαν υποψίες!

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του GossipLife.gr λοιπόν, μας έχει διχάσει καθώς δύο έγκυρες πηγές μας μεταφέρουν πως η Άννα Λορένη αποχώρησε μετά από καβγά με την παραγωγή στο Gala, που κέρδισε ο Σωκράτης, ενώ η άλλη πηγή αναφέρει πως η παίκτρια έφυγε φοβούμενοι τις αποκαλύψεις για την ξέφρενη ζωή στο Ντουμπάι.

Την δεύτερη εκδοχή σας την είχαμε μεταφέρει και προ ημερών αποκλειστικά εδώ στο GossipLife.gr.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Άννα Λορένη, λίγο πριν την “αναχώρησή” της για Ντουμπάι έβαλε εκ νέου υαλουρονικό στα χείλη, κάτι που έκανε “μπαμ” στη σύνδεσή της με το σπίτι του Power of Love!

Γιατί πώς αλλιώς πας να ανανεώσεις τη visa σου χωρίς μία κάποια επιπλέον παραμόρφωση;

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή-αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link στο άρθρο πηγή GossipLife.gr.

Διαβάστε ποιο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Άννας Λορένη.