Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με Δούκισσα Νομικού: Πήγε να της φάει τη θέση ύπουλα και την ξεμπρόστιασε [video]

Έξαλλη με τη Δούκισσα Νομικού είναι η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά έχει συνηθίσει πλέον εδώ και τόσα χρόνια να μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών του Αnt1 κάθε πρωί και έχει αγαπήσει ιδιαίτερα την εκπομπή της.

Η αλήθεια είναι πως αποτελεί και αγαπημένη συνήθεια πολλών, αφού με τη γλυκιά της παρουσία, τα καλοπροαίρετα σχόλιά της και την αξιοπρεπή της στάση απέναντι σε όλα τα θέματα, έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να κερδίσει το κοινό της.

Για αυτό και ήταν ιδιαίτερη έκπληξη για εμάς όταν on air άφησε υπονοούμενο για παρουσιάστρια που εποφθαλμιά τη θέση της και σύμφωνα με παρασκηνιακές πληροφορίες, φιλοδοξεί να παρουσιάσει εκείνη το Πρωινό τη σεζόν 2018-2019.

Αν και οι συνεργάτες της επέμειναν να αποκαλύψει περί ποίας ο λόγος, εκείνη προτίμησε να το αποσιωπήσει και το θέμα έμεινε εκεί.

Ωστόσο, το κενό ήρθε να καλύψει το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, η οποία έκανε έρευνα για να βρει το πρόσωπο αναφοράς της Φαίης.

Ποιο είναι αυτό;

Η νέα μητέρα και πρώην μοντέλο, Δούκισσα Νομικού, που εδώ και λίγο απέχει από τα τηλεοπτικά καθώς ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, της προτάθηκε να επανέλθει με ένα Πρωινό magazino το Σαββατοκύριακο, με την ίδια να αρνείται.

Δεδομένου ότι πλέον θέλει να αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στο παιδί και το σύζυγό της, ζήτησε να αναλάβει την αντίστοιχη καθημερινή εκπομπή.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η φήμη, που μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Δείτε το βίντεο με τα υπονοούμενα της Φαίης Σκορδά για τη Δούκισσα Νομικού:

No tags