Κώστας Ευριπιώτης: «Το 50% του προβλήματος στο κεφάλι μου προκλήθηκε από…” Προσοχή, το κάνουμε όλοι [video]

Από τι προκλήθηκε το 50% του προβλήματος που είχε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης;

O Κώστας Ευριπιώτης πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Κώστας Ευριπιώτης το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ένιωθε καλά, είχε κόπωση, αδιαθεσία και έντονους πονοκεφάλους. Ακόμα, υπήρχαν στιγμές που δεν θυμόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή «TatianaLive» για την περιπέτεια που πέρασε και αποκάλυψε από τι προκλήθηκε το 50% του προβλήματος στο κεφάλι του, κάτι που μας επηρεάζει όλους καθημερινά.

«Είμαι καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχω βγει από το νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μου τα έχουν πει και όλα. Μου έχουν πει να μην οδηγώ και να μην πίνω για κανά δυο μήνες και βλέπουμε.

Για το τι συνέβη θα πρέπει να ρωτήσετε τους άλλους. Εγώ δεν θυμόμουν. Δεν καταλάβαινα ότι δεν θυμόμουν κάτι που έπρεπε να θυμηθώ μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν θυμόμουν κάποιες στιγμές. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά, δηλαδή μια κούραση, ένα πράγμα. Θ

α αντιμετωπιστεί και λέω δεν κάνεις και μια αξονική να δεις τι γίνεται; Μέσα από όλο αυτό ας πούμε, είδαμε αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα, το οποίο όλοι το ξέρουμε, αλλά κανείς δεν αποφασίζει να ζήσει χωρίς αυτό, ας πούμε το 50% των κινητών, η ακτινοβολία που είπαν κι οι γιατροί, σου λέω έναν από τους λόγους.

Ξέρω ότι όλο αυτό που κάναμε πήγε καλά. Τα προβλήματα είναι χρόνια και δεν μου κάνει καλό όχι μόνο να τα παρατηρώ και να σκέφτομαι πως ήμουν. Για εμένα σημασία έχει το πως είμαι από εκεί και μετά. Από το νοσοκομείο δηλαδή και μετά. Από εκεί και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά.

Αυτό έχει σημασία για εμένα. Και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό για μένα είναι χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης. Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις restart και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις ξαναβάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ να έχω τις ωφέλιμες» ανέφερε ο Κώστας Ευριπιώτης.