Τίνα Σακελλαρίου: Πώς ειρωνεύτηκε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ατάκα που θα συζητηθεί [video]

Πώς ειρωνεύτηκε η Τίνα Σακελλαρίου τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο;

Και τι να κάνουμε τώρα που δεν αρέσει στον Γιάννη Παπαμιχαήλ η Κατερίνα Γερονικολού για τον ρόλο που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Χτυποκάρδια στο θρανίο”;

Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια Στη φωλιά των Κου Κου. Αρχικά, για τη θεατρική μεταφορά του έργου «Χτυποκάρδια στα θρανία» αποκάλυψε πως «Η Μάρω Κοντού θα κάνει τον ρόλο του Γυμνασιάρχη. Στα 1939 μάθαμε ότι έγινε η πρώτη Γυμνασιάρχης γυναίκα, οπότε ήταν μια πολύ καλή ιδέα του Λάκη Λαζόπουλου να βάλει στον ρόλο του «βεβαίως βεβαίως» τη Μάρω Κοντού που θα κάνει την κ. Τσαγανέα».

Tι απαντά στο σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ ότι δεν του αρέσει η επιλογή της Κατερίνας Γερονικολού για τον ρόλο που είχε παίξει η Αλίκη Βουγιουκλάκη; «Και τι να κάνουμε τώρα; Συναισθηματικά μπορεί να έχει έναν λόγο. Οι γονείς του ήταν εξαιρετικοί και γι’ αυτό τους διάλεξε ο Αλέκος να κάνουν τη συγκεκριμένη ταινία».

Όσο για το γεγονός ότι και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξέφρασε πως θα προτιμούσε την Κωνσταντίνα Κομμάτα αντί της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Stop», η Τίνα Σακελλάριου είπε: «Δεν ψάχνουμε να βρούμε τη Ζωή Λάσκαρη. Μπορεί να πάρει τα πόδια της, χορεύει, τα λέει, έχει παίξει σε πολλά πράγματα».

Πρόσφατα η Τίνα Σακελλάριου έκανε κάποια αρνητικά σχόλια για τη Νατάσα Καλογρίδη. Μετά από τις δηλώσεις της, σε δημόσια συνάντησή της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δεν μίλησαν ο ένας στον άλλον. Τι λέει γι’ αυτό; «Δεν έχω καμία παρεξήγηση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Είπα μια κουβέντα την οποία δεν θέλω να επαναλάβω. Τώρα, αν είναι ευχαριστημένος ο Λυκουρέζος και η κοπέλα αυτή, μακάρι να είναι ευτυχισμένοι.

Μπορεί να μη με κατάλαβε, φορούσα και τζιν εκείνη τη μέρα… είναι και μεγάλος άνθρωπος”

Διαβάστε γιατί σκοτώθηκαν στην μέση του δρόμου Λυκουρέζος-Καλογρίδη.