Νταϊάνα, αποκάλυψη: Ποιο πρόστυχο δώρο έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στα 13α γενέθλια του

Ποιο πρόστυχο δώρο έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ η πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κλείνει τα 36 του χρόνια και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ γιορτάζει. Πιθανότατα, όμως, οι εορτασμοί δεν θα έχουν κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, σε αντίθεση με τα 13α γενέθλιά του.

Οταν έκλεισε τα 13 του χρόνια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε να βάλει λίγο «πιπέρι» στη γιορτή και να την κάνει αξέχαστη. Τί πρόστυχο του έδωσε;

Ο πρώην σεφ της πριγκίπισσας, Ντάρεν Μαγκράτι, αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ετοίμασε μια τούρτα γενεθλίων που σίγουρα παρόμοια δεν έχει ξαναδεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ζήτησε να του φτιάξουν τούρτα που να μοιάζει με γυναικείο στήθος.

«Εκείνο το πρωί έφτασε στη δουλειά και όταν πήγα στο ψυγείο και άνοιξα την πόρτα, είδαν το μεγαλύτερο στήθος που έχω δει στη ζωή μου. Η πριγκίπισσα είχε παραγγείλει κέικ-στήθος για τα 13α γενέθλια του Γουίλιαμ.

Μακάρι να είχα φωτογραφία τους. Δεν ήξερα τίποτα και το μόνο που σκέφτηκα ήταν: “Ω, Θεέ μου”. Ρώτησα τον μπάτλερ τι είναι αυτό και μου είπε πως η πριγκίπισσα είχε κάνει την παραγγελία», είπε ο Ντάρεν στο HELLO!.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη έκπληξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον έφηβο Γουίλιαμ. Σε αυτά τα γενέθλια προσκεκλημένες στο παλάτι ήταν οι «θεές» της μόδας Κλόντια Σίφερ, Κρίστι Τέρλινγκτον και Ναόμι Κάμπελ. Οταν τις αντίκρισε, τα έχασε τελείως και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Το δώρο δεν ήταν καθόλου τυχαίο μιας και ο 13χρονος Γουίλιαμ είχε γεμίσει το δωμάτιο του με αφίσες τους.

«Θυμάμαι καλά εκείνη τη μέρα γιατί η πριγκίπισσα είπε ότι έρχονται», δήλωσε στο περιοδικό ο πρώην επικεφαλής σεφ της Νταϊάνα, Ντάρεν ΜακΚρέιντι. «Ημουν πολύ ενθουσιασμένος και ήθελα να τις συναντήσω αλλά δεν είχα την ευκαιρία. Ηταν η Κλόντια Σίφερ, η Κρίστι Τέρλινγκτον και η Ναόμι Κάμπελ», προσθέτει.

Σε συνέντευξή του στο ITV, ο πρίγκιπας είχε πει πως ήταν η Σίντι Κρόφορντ, αλλά στην πραγματικότητα καλεσμένη ήταν η Σίφερ.

Δείτε πώς θα ήταν σήμερα η Πριγκίπισσα Νταϊάνα 20 χρόνια μετά τον θάνατο της.