Ανακοίνωση Άνθιμου Ανανιάδη για Μαρία Νεφέλη Γαζή, αστυνομικό τμήμα. Μύλος [video]

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Άνθιμου Ανανιάδη για τη Μαρία Νεφέλη Γαζή και το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Ανακοίνωση για το περιστατικό με την Μαρία Νεφέλη Γαζή εξέδωσε ο Άνθιμος Ανανιάδης, μέσω του γραφείου τύπου του.

Δελτίο Τύπου

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

Στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας οδηγήθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή μετά από έντονο διαπληκτισμό.

«Στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρέθηκαν σήμερα ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης και η σύντροφός του μετά από διαπληκτισμό τους», είπε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα και εν συνεχεία ακολούθησε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

«Στις 3 το απόγευμα ο Ανθιμος Ανανιάδης και η πρώην σύντροφός του μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Είχε προηγηθεί ένας ακόμα έντονος καβγάς. Στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται το ζευγάρι έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του δελτίου του Star.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star: