#SurvivorGR Τελικός: Επίθεση κουκουλοφόρων, πανικόβλητη η Ντορέττα. Παναθηναϊκός, Τούρκοι, Αλαφούζος [video]

Ποιοι επιτέθηκαν στον τελικό του Survivor; Τι λένε οι πληροφορίες για οπαδούς του Παναθηναϊκού, Αλαφούζο και Τούρκους;

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο Άλσος Γαλατσίου όπου πραγματοποιείται ο τελικός του Survivor, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος.

Περίπου 20 άτομα με κράνη και μαύρα ρούχα άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και πολλοί θεατές απομακρύνθηκαν τρέχοντας από τις θέσεις τους για να αποφύγουν τα αντικείμενα.

Ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν και αποχώρησαν αναστατωμένοι.

Η ασφάλεια του χώρου απώθησε τους εισβολείς μέσα σε μερικά λεπτά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περπατούσε σοκαρισμένη από αυτό που είχε βιώσει.

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα η εκδήλωση συνεχίζεται κανονικά. Ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδιδε διαφημιστικά μηνύματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στο κοινό που βρίσκεται στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εισβολείς στον τελικό του Survivor διαμαρτύρονταν επειδή η εκπομπή είναι τουρκικής παραγωγής.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι εισβολείς ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου στη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, “ντου” στον τελικό του Survivor που διεξάγεται στο Άλσος Βεϊκου επιχείρησαν να κάνουν το βράδυ της Παρασκευής περίπου είκοσι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Λίγο μετά τις 21:00, και αφού είχε ξεκινήσει ο τελικός, περίπου είκοσι άτομα πλησίασαν το αμφιθέατρο στο Γαλάτσι, πετώντας κάποια μπουκάλια και φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τραυματίστηκε και ένας σεκιούριτι. Η όλη ένταση δεν κράτησε αρκετή ώρα, καθώς οι πράσινοι οπαδοί αποχώρησαν.

Διαβάστε ποιος ο νικητής στον τελικό του Survivor.