Ραφτείτε: Ποιο ζευγάρι του #PowerOfLoveGR ετοιμάζεται για γάμο. “Αληθινή αγάπη”

Ποιο ζευγάρι του Power of Love ετοιμάζεται για γάμο;

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους μίλησαν στο 7 Μέρες TV και αποκάλυψαν για ποιο λόγο θεωρούν πως είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το Power of Love.

Π: «Ο κόσμος έχει ξεχάσει να φλερτάρει πλέον και μέσα από αυτό το παιχνίδι θυμήθηκε την παιδική του ηλικία! Έτσι, λοιπόν, του φέραμε αναμνήσεις έντονες, χαράς, ευτυχίας, αθωότητας και αγνότητας».

Σ: «αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλέρτ και συναισθήματα, όπως τις παλίες καλές εποχές.

Είχαμε όλοι την ευκαρία να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες».

Τι απαντούν σε αυτούς που λένε πως η σχέση τους δεν είναι αληθινή;

Π: «είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό»

Σ: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθουμε, που ίσως να φαντάζει ουτοπικό στις μέρες μας το ότι ζούμε ένα τέτοιο έρωτα».

Θα παντρευτούν;

Π: «Είμαι θετικός στο γάμο και στην οικογένεια! Αυτήν την στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, όμως! Αν όλα βαδίσουν ομαλά, γιατί όχι και στο γάμο;»

Σ: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ο γάμος. Έχω άλλες προτεραιότητες. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και τουλάχιστον δυο παιδιά, αλλά δεν βιάζομαι»