#PowerofLoveGR Έξαλλος ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Οι πρώτες loser δηλώσεις μετά τον τελικό [φωτο]

Ποια ήταν τα πρώτα instastories του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί μετά τον τελικό του Power of Love;

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έχασε πανηγυρικά στον τελικό του Power of Love, καθώς βγήκε μεν πρώτος στις ψήφους του κοινού, αλλά τελευταίος στο σπίτι.

Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η ίδια η κοπέλα του, Κυριακή Τσανικίδη, που δεν τον ψήφισε όλες τις μέρες με αποτέλεσμα να χάσει την τρίτη θέση στο σπίτι από τον Παναγιώτη Θεόφιλο για μία μόλις ψήφο.

Σημειώνεται οτι αν είχε έστω και μία ακόμη ψήφο στο σπίτι, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί θα ήταν ο νικητής του Power of Love.

Όμως με την αυθάδη και προκλητική του συμπεριφορά προς τη Μαρία Μπακοδήμου και τους συμπαίκτες του, όπως πολλές φορές έχει γράψει το gossiplife.gr, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, έχασε όλη την υποστήριξη από το σπίτι.

Έτσι στο πρώτο instastory του μετά τον τελικό, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί εκφράζει την πικρία του και καλεί σε live:

“Θα ήθελα την Κυριακή στις 20:30 το απόγευμα να είστε όλοι στο live που θα κάνω να σς μιλήσω φίλοι μου, γιατί έχω τόσο ανάγκη να σας πω κάποια λόγια που δεν πρόλαβα να σας πω…”

Ενώ στη συνέχεια βάζει σαν καλός loser, βίντεο της Μαρίας Μπακοδήμου, που υποτίθεται οτι είχε ανακοινώσει άλλους κανόνες:

“Ο αγαπημένος παίκτης ψηφίζεται και από το σπίτι και από εσάς, και αν υπάρχει διαφορά επικρατει η δική σας ψήφος.”

Με την υποσημείωση:

“Θέλετε να μου πείτε τι καταλαβαίνετε εσείς; Τα σχόλια δικά σας”

Δείτε τα instastories του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί:

Δείτε πώς αποχώρησε έξαλλος ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί πετώντας το σακάκι του στον τελικό του Power of Love και γιατί ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι ο πιο trash παικτης της ελληνικής τηλεόρασης.