Σάλος με Ρέμο στη Ρόδο: Τι απίστευτο έκαναν οι μπράβοι του σε θαμώνα την ώρα που… Ξεφτίλα [video]

Δυστυχώς ο Αντώνης Ρέμος για ακόμη μια φορά απογοητεύει και εξοργίζει τον απλό λαϊκό κόσμο που τον ανέδειξε πριν γίνει διάσημος.

Τι απίστευτο συνέβη λοιπόν, στη Ρόδο όταν πήγε να τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος; Τι απίστευτο έκαναν οι μπράβοι του σε θαμώνα;

Σε αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής «Στη Φόρα» στο ART ΤV, δύο φουσκωτοί άνδρες του Ρέμου αρπάζουν με την βία άνδρα από την σκηνή που σηκώθηκε για να χορέψει πριν βγει ο τραγουδιστής στη σκηνή.

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής φαίνεται η βίαια επίθεση των σωματοφυλάκων του Ρέμου στον άτυχο άνδρα που σηκώθηκε να χορέψει σε συναυλία του τραγουδιστή στην Ρόδο.

Φαίνεται πως ο λαϊκός τραγουδιστής, πλέον μόνο λαϊκός δεν είναι, καθώς επιλέγει να «προσκυνάει» τους Άραβες και τα πετρελαιοδολλάρια τους στην Μύκονο και να «γυρνάει την πλάτη» στους απλούς Έλληνες πολίτες που τον έχουν αναδείξει τόσα χρόνια.

Κύριε Ρέμο, αν στην πίστα ανέβαινε ο Άραβας που σας έσκασε χιλιάδες ευρώ στο Nammos θα τον κατεβάζατε;

Σας ενοχλεί ο απλός, μη διάσημος πολίτης, που σηκώθηκε για να χορέψει και τον κατεβάσατε σαν να είναι εγκληματίας;

Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε ποιους θεωρούμε «είδωλα» και «απλά λαϊκά παιδιά» όταν βρίσκονται εκτός συνεντεύξεων, που όλοι το «παίζουν» λαϊκοί και απλοί άνθρωποι, όταν όμως οι κάμερες δεν γράφουν, (ή έτσι νομίζουν), δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στο 4:12